Libnet.ro
UNICEF

21:45

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Capitala si mai multe judete din tara se afla, vineri dimineata, sub Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. De asemenea, se circula greu si pe A1, A2 si A3. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius. continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

METEO. Cod galben de vant pentru la munte. Ceata pe A2.

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, cod galben de vant pentru zonele Muntilor Fagaras, Valea Oltului si Culoarul Rucar Bran. Potrivit ANM, se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 80-90 km/h, Transport de zapada in zona Balea Lac. Avertizarea este valabila pana sla ora 11. 00 Pana la ora 10,. 30 este in vigoare o avertizare cod galben de ceata pentru judetele Ialomita, Ilfov si zona periferica a municipiului Bucuresti, inclusiv drumurile nationale si .

METEO Cod galben de vant si de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Meteorologii au emis miercuri mai multe avertizari de Cod galben de ceata pentru opt judete din tara, valabila si pentru A2 Bucuresti - Constanta. Mai mult, a fost emisa si o avertizare de vant. in zona Balea Lac zapada va fi viscolita.

Cod galben de ceata in opt judete si Bucuresti. Vizibilitate scazuta pe A1, A2 si A3.

Meteorlogii au emis cod galben de ceata, pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Ialomita si pentru municipiul Bucuresti. Vizibilitatea este sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri pe arterele rutiere din zonele respective, incluziv pe autostrazile A1, A2 si A3. Restrictii de circulatie Pe DN1 Bucuresti Brasov, conform noilor reglementari, restrictia de circulatie pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, .

Cod galben de ceata si burnita in cinci judete.

Meteorologii au emis, joi dimineata, cod galben de ceata pentru cinci judete. Conform ANM, sunt afectate judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea si Mehedinti inclusiv drumurile nationale si europene aferente si municipiile Slatina, Caracal, Craiova, Rm. Valcea, Tg. Jiu si Dr. Tr. Severin. In aceste zone se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m si burnita.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis avertizari de cod galben de ceata si burnita pentru cinci judete din tara.

Cod galben de ceata in opt judete si Bucuresti. Vizibilitate scazuta pe A1

Meteorlogii au emis cod galben de ceata, pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ilfov, Dambovita, Arges, Prahova, Ialomita si pentru municipiul Bucuresti.

Avertizare cod galben de ceata pentru noua judete si Capitala

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru noua judete si Bucuresti, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 23:00.

Cod galben de ceata pentru patru judete, pana la ora 23:00

Meteorologii au emis, in aceasta seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata, valabila pana la ora 23:00 pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi si local in judetul Ialomita, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrada A2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )