Libnet.ro
UNICEF

21:00

Metrorex si RATB ar putea declansa o greva generala comuna.

România Liberă România Liberă,
Metrorex si RATB ar putea declansa o greva generala comuna.

Metroul bucurestean ar putea declansa in maximum o luna greva generala, la care s-ar putea alatura si sindicalistii de la Regia Autonoma de Transport Bucuresti, au anuntat, joi, liderii celor doua societati, Ion Radoi si Vasile Petrariu, informeaza Agerpres. Sindicalistii de la metrou reclama blocarea negocierilor privind noul contract colectiv de munca, in conditiile in care ei au cerut actualizarea salariilor cu rata inflatiei si imbunatatirea conditiilor de munca, in timp ce sindicatele de . continuă pe România Liberă

Metrorex si RATB ar putea declansa o greva comuna

Metroul bucurestean ar putea declansa in maximum o luna greva generala, la care s-ar putea alatura si sindicalistii de la Regia Autonoma de Transport Bucuresti, au anuntat, astazi, liderii celor doua societati, Ion Radoi si Vasile Petrariu, arata Realitatea. net.

Sindicalistii de la Metrorex si RATB ameninta cu proteste, daca nu le vor fi solutionate cererile

Sindicalistii de la Metrorex si cei de la RATB vor declansa conflictul de munca, ce poate merge pana la greva generala, daca reprezentantii celor doua institutii nu le solutioneaza cererile, au declarat liderii de sindicate, joi, in timpul unei conferinte.

Atentionare de calatorie in Grecia, apel la greva generala in sistemul medical

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia sau care se afla pe teritoriul acestui stat ca organizatiile sindicale din sistemul medical public din Grecia au lansat un apel la o greva de 24 de ore pentru data de 24 iulie 2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )