Libnet.ro
UNICEF

22:30

Miami Open 2015: Serena Williams, victoria cu numarul 700 din cariera

România Liberă România Liberă,
Miami Open 2015: Serena Williams, victoria cu numarul 700 din cariera

Serena Williams, numarul 1 mondial, a obtinut, miercuri, la Miami Open, in meciul cu Sabine Lisicki, victoria cu numarul 700 din cariera. La sfarsitul turneului de categorie Premier Mandatory, oganizatorii i-au oferit un tort, pe teren, la finalul partidei, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, potrivit Mediafax.

Miami Open: Serena Williams este in semifinale. Ar putea juca impotriva Simonei Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea juca in compania Simonei Halep, daca favorita numarul 3 va trece de Sloane Stephens.

Serena Williams, in semifinale la Miami Open, unde s-ar putea intalni cu Simona Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea.

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com. Williams a invins-o in.

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com.

Serena Williams S-A CALIFICAT in sferturile de finala de la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com, conform.

Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

Sferturile de finala ale turneului de la Miami aduc noi meciuri puternice in circuitul WTA, dar si un ultimul obstacol pana la mult asteptata partida dintre Simona Halep si Serena Williams.

Serena Williams ajunge in semifinale la Miami

Serena Williams s-a calificat miercuri seara in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde ar putea-o intalni pe Simona Halep.

Simona Halep la Miami. Serena Williams s-a calificat in semifinale, unde o asteapta pe Halepeno

Serena Williams s-a calificat in semifinale la Miami, dupa o victorie muncita, in trei seturi, contra Sabinei Lisicki, din Germania.

Adversara Simonei Halep la Miami Open: Simona poate deveni numarul 1

Simona Halep joaca maine dimineata, in optimile turneului Miami Open, impotriva italiencei Flavia Penetta. Cu toate ca Halep nu a batut-o niciodata pe italianca, aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )