Libnet.ro
UNICEF

10:46

Mic indreptar privind cele mai frecvente greseli de limba. Dificultati fonetice

Adevărul Adevărul,
Mic indreptar privind cele mai frecvente greseli de limba. Dificultati fonetice

Ne-am propus, de-a lungul unei serii de articole, sa prezentam cele mai frecvente dificultati de limba, surprinse in manifestarile actuale, dificultati atat de pronuntie, cat si de scriere. Sa o spunem de la inceput: multe dintre aceste perturbari se datoreaza cu precadere transformarilor din societatea romaneasca din ultimii douazeci si cinci de ani. continuă pe Adevărul

Cele mai intalnite greseli pe care le fac parintii atunci cand isi pun copiii in scaunul auto

Noua din zece parinti isi pun in pericol copilul inca de la iesirea din maternitate. Noua formula a codului rutier obliga transportarea copiilor cu varsta pana in 12 ani, sau o inaltime sub 135 de.

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti.

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Cele mai interesante conturi de Instagram despre calatorii! Trebuie sa le urmaresti!

Fie ca esti pasionat de calatorii si doresti sa-ti planifici urmatoarea vacanta, fie ca din cand in cand ai nevoie sa calatoresti macar cu gandul, acestea sunt conturile de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti! .

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2945 seconds )