Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalashnikov

Celebrele arme automate Kalashnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalasnikov

Celebrele arme automate Kalasnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

Caznele podului de la Cernavoda, unul dintre cele mai frumoase din lume opera lui Saligny care a invins Dunarea si a legat Dobrogea de Muntenia

In anul 1880, un tanar inginer de doar 35 de ani, Anghel Saligny, a ingenuncheat Dunarea prin proiectarea si executia podului ce mai apoi i-a purtat numele. Investitia care a legat Dobrogea de restul tarii a costat 35 milioane de lei aur.

Video review cu Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge: Ce ofera cele mai bune telefoane ale momentului

Samsung Galaxy S6 e cel mai nou smartphone produs de sud-coreeni. Are un ecran foarte bun si un frate mai special: edge cu ecran curbat pe ambele margini. Iata un video review cu cele doua.

Cele mai vechi harti ale teritoriului actual al Romaniei. Transilvania si Dacia, gravate pe lemn de sasul Honterus

Cea mai veche harta care descrie partial actualul teritoriu al Romaniei a fost publicata la Brasov, in anul 1542, si este opera lui Johannes Honterus. Zece ani mai devreme, acelasi autor a realizat la Basel prima reprezentare a Transilvaniei.

Tincuta Fernea, o voce in plina ascensiune. Cantareata tinde sa devina una dintre cele mai bune produse ale muzicii usoare satmarene

Desi are doar 16 ani Tincuta a reusit deja sa impresioneze la o serie de festivaluri de muzica usoara. Tanara si talentata satmareanca a castigat premiul intai la Festivalul International de Interpretare Delfinul de Aur, ajuns la a XII-a editie, dupa cum s-a impus si la Festivalul Muzica Inimii Mele, editia a VII-a,cel mai puternic concurs de muzica usoara din Satu Mare. Saptamana trecuta a castigat locul intai la Festivalul Art Oradea 2015.

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )