Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai intalnite greseli pe care le fac parintii atunci cand isi pun copiii in scaunul auto

Antena3 Antena3,
Cele mai intalnite greseli pe care le fac parintii atunci cand isi pun copiii in scaunul auto

Noua din zece parinti isi pun in pericol copilul inca de la iesirea din maternitate. Noua formula a codului rutier obliga transportarea copiilor cu varsta pana in 12 ani, sau o inaltime sub 135 de. continuă pe Antena3

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Galerie FOTO: Samsung Galaxy S6 Edge, oficial in Romania. 6 motive care fac diferenta!

Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai revolutionare modele create de catre sud-coreeni. Este creat dintr-un aliaj metalic rezistent la socuri si zgarieturi si sticla armata pe noul concept Gorilla Glass 4. Galaxy 6 Edge este mai usor decat S6 dar are acelasi hardware care l-a propulsat in testele benchmark deasupra tuturor telefoanelor cu o diferenta de peste 20%. Dar sa vedem care sunt cele 6 motive care fac diferenta! .

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalashnikov

Celebrele arme automate Kalashnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalasnikov

Celebrele arme automate Kalasnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti.

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Cele mai interesante conturi de Instagram despre calatorii! Trebuie sa le urmaresti!

Fie ca esti pasionat de calatorii si doresti sa-ti planifici urmatoarea vacanta, fie ca din cand in cand ai nevoie sa calatoresti macar cu gandul, acestea sunt conturile de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti! .

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )