Libnet.ro
UNICEF

06:45

MIHAI FIFOR: Nu se pune problema remilitarizarii Politiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Nu se pune problema remilitarizarii Politiei

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri ca a discutat in ultimele zile cu premierul Viorica Dancila si nu se pune problema remilitarizarii Politiei . continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Nu se pune problema remilitarizarii Politiei

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri ca a discutat in ultimele zile cu .

Mihai Fifor, despre situatia din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim pana nu punem pe roate sistemul asa cum trebuie

Mihai Fifor a facut o declaratie de presa la sediul MAI. Ministrul interimar de interne a declarat, in contextul tragediei de la Caracal, ca nu se vor mai pune piedici in ceea ce priveste activitatea angajatilor.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, promisiune pentru mama Luizei: MAI nu va avea liniste pana nu se va face lumina in acest caz

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, i-a facut o promisiune mamei Luizei Melencu, adolescenta data disparuta in Caracal cu patru luni in urma. Ministerul i-a spus ca MAI va face tot ce se.

Ministrul de Interne, la Adevarul Live, de la ora 15.00. Cum vrea Mihai Fifor sa faca politia eficienta

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre cum decurge ancheta in ceea ce priveste cazul de la Caracal, despre reformarea MAI si despre legaturile intre clasa politica si anumiti interlopi din teritoriu.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Mihai Fifor: Dinca e un om care stie ce face, stie sa-si joace investigatorii

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a spus la Sinteza Zilei ca se fac eforturi fantastice pentru a se veni cu informatii concrete legate de tragedia de la Caracal si disparitia Luizei.

Mihai Fifor anunta modificarea sistemului 112: Mergem pe OUG pentru ca este nevoie sa castigam timp

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat ca masurile de imbunatatire a sistemului 112 incluse in raportul pe care il va prezenta Raed Arafat vor fi implementate, daca este nevoie, prin OUG si va fi convocat Parlamentul in sesiune extraordinara.

Digi 24: Mihai Fifor, declaratii contradictorii despre schimbul de informatii dintre politistii si interlopii din Caracal. Ce spunea duminica

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, le-a spus azi jurnalistilor ca nu stie la ce se refera acestia atunci cand l-au intrebat despre schimburile de informatii dintre interlopii si politistii din Olt, in cazul crimelor de la Caracal.

Ministrul interimar de Interne, despre protestul anuntat pe 10 august: Respectam dreptul cetatenilor de a protesta, suntem o tara democratica. Dar e important sa se faca pasnic

Mihai Fifor a vorbit la Sinteza Zilei despre protestul anuntat pe data de 10 august in Capitala. Ministrul interimar de Interne a spus ca respecta dreptul cetatenilor de a protesta, dar are pretentia sa fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )