Libnet.ro
UNICEF

09:31

Mihai Tudose, iesire nervoasa dupa un mesaj al opozitiei

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, iesire nervoasa dupa un mesaj al opozitiei

Premierul Mihai Tudose a reactionat nervos, dupa ce liderii PNL au precizat public ca actualul Guvern nu se incadreaza in tinta de deficit bugetar. Premierul sustine ca astea sunt niste. continuă pe Antena3

FOTO+VIDEO. Premierul Mihai Tudose a ajuns la Chisinau, la o zi dupa adoptarea unor modificari controversate ale legii electorale. Pavel Filip: Republica Moldova isi cunoaste drumul spre valorile europene

40: Premierul Tudose a ajuns la Chisinau.

Premierul Mihai Tudose: Nu ma intereseaza functia de presedinte al PSD

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca nu il intereseaza sa preia conducerea formatiunii, asa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor.

UPDATE Premierul Mihai Tudose: Nu remaniez pe nimeni; i-am cerut un raport ministrului Sanatatii Florian Bodog

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata pentru Agerpres ca nu are in vedere nicio remaniere si ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut doar sa gaseasca vinovatii pentru situatia cu vaccinurile. Reactia premierului vine dupa ce au aparut informatii privind o posibila schimbare din functie a ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Reactia premierului, dupa ce Victor Ponta a sustinut ca Mihai Tudose va prelua conducerea PSD: in niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose a raspuns, luni, intrebarilor jurnalistilor privind speculatiile lansate de fostul premier Victor Ponta conform carora seful Executivului va prelua conducerea PSD.

Premierul Tudose, prima reactie dupa uciderea politistului: Politistii vor patrula cate patru

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie dupa ce un politist a fost ucis in gara din Suceava. Premierul sustine ca politistii vor patrula cate patru si ca a discutat deja cu ministrul.

Mihai Tudose, intrebat despre preluarea conducerii PSD: In niciun caz nu ma intereseaza asa ceva

Premierul Mihai Tudose afirma ca nu este interesat de preluarea conducerii PSD, dupa ce a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile facute de fostul premier social-democrat Victor Ponta, care spunea, in urma cu o zi, ca Tudose va prelua conducerea PSD, la un moment dat.

Mihai Tudose: Patrulele de politie nu vor mai fi niciodata dintr-un singur om; isi pune viata in pericol absolut gratuit

Premierul Mihai Tudose a anuntat, sambata, dupa moartea politistului dintr-o gara din judetul Suceava, ca politistii nu vor mai patrula singuri, precizand ca gradul de periculozitate al acestei meserii este infiorator.

Premierul Mihai Tudose, despre incasarile la bugetul de stat

Intrebat despre deficitul structural si ingrijorarea ca este in pericol ca legea salarizarii sa nu fie aplicata, premierul Mihai Tudose a dat asigurari ca nu se va intampla acest.

Maia Sandu: Premierul Mihai Tudose a incurajat public adoptarea unui sistem electoral care va favoriza fortele pro-Kremlin

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate din R. Moldova, a apreciat ca declaratiile facute la Chisinau de catre premierul roman Mihai Tudose reprezinta o incurajare publica a adoptarii unui sistem electoral care favorizeaza fortele pro-ruse si care va duce la sfarsitul democratiei in Moldova.

Surse: Premierul Mihai Tudose decide saptamana viitoare daca il demite sau nu pe ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi remaniat saptamana viitoare, decizia urmand sa fie luata de catre premierul Mihai Tudose, daca va fi nemultumit de raportul privind importanta informarii populatiei in cazul vaccinarii copiilor pe care i l-a cerut in sedinta de guvern de saptamana trecuta, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )