Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihai Tudose a incalcat propriul cod de conduita facut pentru membrii Guvernului (FOTO)

B1 B1,
Mihai Tudose a incalcat propriul cod de conduita facut pentru membrii Guvernului (FOTO)

Guvernul si-a stabilit propriile reguli privind comportamentul membrilor executivului dupa scandalul in care a fost implicata datorita pozitionarilor publice ale fostului consilier a premierului, Eugen. continuă pe B1

Traian Basescu: Numirea lui Mihai Tudose ca premier a fost in pachetul de intelegere al lui Dragnea cu Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, ca numirea lui Mihai Tudose ca premier s-a facut intr-un pachet de intelegere intre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea, care i-a garantat ca Guvernul va aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei.

Mihai Tudose: Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din R. Moldova s-a facut prost; este un sistem democratic

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri seara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt in Republica Moldova este criticat din cauza ca s-ar fi comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa. Seful Executivului a precizat ca a fost un proces democratic corect.

Premierul Mihai Tudose, despre noua sefa a Fiscului: Nu are culoare politica. Ori este eroina, ori ne-am facut de ras amandoi

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, astfel ca ea a fost numita pe criterii de competenta.

Victor Ponta il LAUDA pe Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose l-a demis din functia de presedinte al ANAF pe Bogdan Stan, iar Victor Ponta a tinut sa precizeze ce constatari a facut in urma acestei decizii. Fostul premier spune intr-un.

in plin PROTEST al Moldovei, Mihai Tudose merge la Chisinau pentru discutii cu premierul Pavel Filip. Presedintele Dodon nu e pe lista...

Mihai Tudose face, vineri, o vizita oficiala in Moldova, unde va avea convorbiri cu primul-ministru Pavel Filip si presedintele Parlamentului, Andrian Candu, relateaza HotNews. Vizita vine pe fundalul.

Numire neasteptata in Guvern: Avocatul Gheorghe Piperea, noul consilier al lui Mihai Tudose

Mihai Tudose i-a gasit inlocuitor lui Eugen Teodorovici pentru pozitia de consilier onorific. Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit pentru a ii fi consilier pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu o delegatie din Japonia despre investitii in Romania

Premierul Mihai Tudose a prezentat atuurile pe care Romania le are pentru atragerea investitiilor nipone in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o astazi, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de ministrul de stat pentru afaceri externe in cadrul ministerului Afacerilor Externe din Japonia, Nobuo Kishi, aflat in vizita in Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose, mesaj pentru noul presedinte ANAF: isi joaca acum cartea vietii

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, fiind numita doar pe criterii de.

Seful Fiscului, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost demis de premier. Adjuncta lui Bogdan Stan a preluat functia. Mihai Tudose a avut o intalnire cu seful PSD, dupa schimbare. Care ar fi motivele pentru care Stan a fost inlocuit

Prim-ministrul Mihai Tudose l-a demis, marti, pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Bogdan Stan, numind-o, in locul sau, pe Mirela Calugareanu, director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, scrie Hotnews. ro.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )