Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihail Gorbaciov: Amenintarea nucleara este din nou reala. Lumea pare ca se pregateste de razboi

România Liberă România Liberă,
Mihail Gorbaciov: Amenintarea nucleara este din nou reala. Lumea pare ca se pregateste de razboi

Ultimul lider al URSS, Mihail Gorbaciov, considera ca amenintarea nucleara apare din nou, iar statele actuale par a se pregati de razboi. continuă pe România Liberă

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, despre desfasurarea de trupe NATO in Europa: Totul da impresia ca lumea se pregateste pentru razboi

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov considera ca situatia politica, la nivel global, este mult prea periculoasa, astfel ca toate natiunile par sa se pregateasca pentru un nou razboi, potrivit unui text de opinie publicat in Time.

Lumea vazuta prin ochii lui Mihail Gorbaciov, fostul sef al Uniunii Sovietice: Se pare ca lumea de astazi se pregateste de RAZBOI

Lumea de astazi este din ce in ce mai confuza si pare ca avem parte numai de conflicte politice care dezbina tari, iar oamenii ajung sa aiba resentimente unii fata de ceilalti. O problema grava din zi.

Mihail Gorbaciov: Pare ca lumea se pregateste de razboi; un razboi nuclear trebuie declarat inacceptabil

Fostul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, sustine ca lumea a intrat intr-o noua cursa a inarmarii similara celei din timpul Razboiului Rece si cere Consiliului de Securitate ONU sa adopte o rezolutie impotriva escaladarii unui conflict nuclear, in cadrul unui editorial semnat in revista Time.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, interogat din nou de politie

Politia israeliana l-a interogat din nou astazi pe Benjamin Netanyahu timp de cateva ore pentru presupuse fapte de coruptie, relateaza AFP.

Nu asa procedam noi aici: O poveste despre cum cresc, decad si cresc din nou organizatiile

Aceasta carte distileaza deceniile de experienta si studiile premiate ale lui Kotter pentru a explica de ce organizatiile cresc si decad si cum pot creste din nou cand se confrunta cu dificultati. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Alte carti interesante la giftBooks. ro.

Theresa May va declara in SUA ca Marea Britanie si Statele Unite vor conduce impreuna din nou

Theresa May va spune ca Marea Britanie si America pot sa-si redescopere increderea si sa conduca impreuna din nou in conditiile Brexitului si al alegerii lui Donald Trump, scrie The Telegraph.

SUA si Marea Britanie au sansa de a conduce din nou, impreuna. Prima intalnire a Theresei May cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Cinci suspecti implicati in atentatele de la 11 septembrie 2001 vor fi audiati, din nou, de Tribunalul militar de la Guantanamo

Cei cinci barbati acuzati pentru comiterea atentatelor din 11 septembrie 2001 din Statele Unite, printre care Khaled Sheikh Mohammed, considerat a fi creierul atacurilor respective, urmeaza sa compara in fata completului de judecata miercuri, pentru o noua serie de audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )