Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihail Neamtu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Despre sansele dreptei la prezidentiale si pericolul de la Rasarit

Adevărul Adevărul,
Mihail Neamtu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Despre sansele dreptei la prezidentiale si pericolul de la Rasarit

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, va discuta, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre sansele dreptei de a trimite urmatorul presedinte la Cotroceni, despre maniera perversa in care politicienii folosesc religia in campania electorala, dar si despre pericolul ce pandeste Romania dinspre Est. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihail Neamtu, la Adevarul Live: Crin Antonescu stie multe despre Ponta. Ar putea fi o arma letala in campanie

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, marti, la Adevarul Live ca va lua in calcul sustinerea unei candidaturi la prezidentiale numai daca Klaus Iohannis va demonstra ca se desparte de zona toxica a baronilor PNL.

Mihail Neamtu, la Adevarul Live: incercand sa fii elegant cu Ponta, risti sa pierzi

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, marti, la Adevarul Live ca va lua in calcul sustinerea unei candidaturi la prezidentiale numai daca Klaus Iohannis va demonstra ca se desparte de zona toxica a baronilor PNL. Neamtu a mai precizat ca cine se poarta elegant cu Victor Ponta risca sa piarda, aluzie la Klaus Iohannis, carui ii lipseste fermitatea in atacurile la adresa premierului.

Adevarul Live. Mihail Neamtu: incercand sa fii elegant cu Ponta, risti sa pierzi

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, va discuta, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre sansele dreptei de a trimite urmatorul presedinte la Cotroceni, despre maniera perversa in care politicienii folosesc religia in campania electorala, dar si despre pericolul ce pandeste Romania dinspre Est. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre gafele politicienilor si despre prima zi de scoala

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Grigore Cartianu: Este prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial cand scoala incepe fara manuale

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Cartianu: Pana la Craciun nu vom avea manuale la clasele intai si a II-a

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Despre noul Abecedar si lipsa manualelor la Adevarul Live, de la ora 15.00

Astazi la Adevarul Live, de la ora 15. 00, discutam despre noul an scolar care a inceput fara manuale pentru micii scolari si despre unul din cele doua Abecedare selectate de Ministerul Educatiei, care ar putea ajunge pe bancile elevilor in urmatoarele luni.

VIDEO Adevarul Live: Despre noul Abecedar si despre lipsa manualelor

La Adevarul Live am discutat despre noul an scolar care a inceput fara manuale pentru micii scolari si despre unul din cele doua Abecedare selectate de Ministerul Educatiei, care ar putea ajunge pe bancile elevilor in urmatoarele luni.

Mircea Vintila vine cu Musette la Adevarul Live, de la ora 14

Cantautorul Mircea Vintila isi lanseaza in premiera clipul piesei Musette, in aceasta dupa-amiaza, de la ora 14, in studioul Adevarul Live si vine cu noutati absolute legate de viitorul album, care este ca si gata.

Despre film, fotografie, teatru si pictura, toate reunite intr-un festival, la Adevarul Live de la ora 13.00

Vama sub Lumini de Oscar este singurul festival din Romania care aduce sub aceeasi umbrela de la malul marii fotografia, filmul, teatrul, muzica si pictura. Despre ce presupune organizarea unui asemenea festival unde publicul participa gratuit) si despre ce inseamna sa lucrezi cu premianti Emmy si cu fotografi de top din Europa, povesteste Catalin Rudolf, directorul festivalului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )