Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de romani au cerut ca Unirea cu Republica Moldova sa devina prioritate nationala

Adevărul Adevărul,
Mii de romani au cerut ca Unirea cu Republica Moldova sa devina prioritate nationala

Unirea dintre Romania si Republica Moldova trebuie sa devina un obiectiv de Interes National. Dupa Integrarea Europeana si Nord Atlantica, poporul roman a ramas fara de un ideal. Dincolo de Prut se afla insa peste trei milioane de romani mentinuti datorita greselilor istoriei in afara Europei. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Pisica, dresata pentru a duce droguri in inchisoare (VIDEO)

O pisica care a fost dresata pentru a duce droguri in inchisoare a fost depistata de gardienii penitenciarului din Pruncul, Republica Moldova, potrivit BBC News. Angajatii penitenciarului din Moldova au.

Fondatorul Oastei Moldovei decorat de ministrul european al Armatei Nationale, din Republica Moldova

Sambata, 12. 2013 am poposit, din nou, la Ministerul Armatei Europene, de peste Prut. Acum, exact la sapte zile distanta, in exclusivitate pentru acest areal electronic, mi se pare potrivit a prezenta esenta revederii unor ofiteri romani, activi si in rezerva, cu fratii de arme, de peste Prut. Emotionanta. Si fara precedent.

Fondatorul Oastei Moldovei decorat de ministrul european al Armatei Nationale din Republica Moldova

Sambata, 12. 2013 am poposit, din nou, la Ministerul Armatei Europene de peste Prut. Acum, exact la sapte zile distanta, in exclusivitate pentru acest areal electronic, mi se pare potrivit a prezenta esenta revederii unor ofiteri romani, activi si in rezerva, cu fratii de arme, de peste Prut. Emotionanta. Si fara precedent.

Rafael Bobeica va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Junior 2013

Rafael Bobeica cu melodia Cum sa fim va reprezenta Moldova la concursul Eurovision Junior 2013. Juriul i-a acordat baiatului maximumul de 62 de puncte in cadrul selectiei nationale, organizate de televiziunea nationala.

O primarie din Glodeni vinde actiuni de la cea mai mare banca din Republica Moldova pentru a scapa de datorii

Primaria comunei Iabloana, Glodeni a scos la vanzare un pachet de 68 de actiuni de la Moldova-Agroindbank pentru care cere un pret de 1. 000 de lei pentru o actiune. Pretul nominal al unei actiuni este de 200 de lei.

Top 10 companii din Republica Moldova in care e bine sa lucrezi

Companiile Mary Cay Moldova, Coca Cola imbuteliere Chisinau si de biroul de avocati Turcan-Cazac ocupa primele pozitii in Top 10 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in anul 2013. Topul este realizat anual de catre compania Axa Management Consulting.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )