Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un militar american risca peste 100 de ani de iNCHISOARE pentru spionaj.

România Liberă România Liberă,
Un militar american risca peste 100 de ani de iNCHISOARE pentru spionaj.

Militarul american Bradley Manning, acuzat de furnizarea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, a fost gasit vinovat de spionaj, dar nu si de ajutarea inamicului, riscand peste 100 de ani de inchisoare, transmite Mediafax. Manning, in varsta de 25 de ani, a fost gasit vinovat de 20 de capete de acuzare. Militarul a recunoscut ca a oferit aproximativ 700. 000 de documente clasificate site-ului WikiLeaks, argumentand ca intentiona declansarea unei dezbateri publice in . continuă pe România Liberă

Bradley Manning a fost gasit vinovat de spionaj. Militarul risca o condamnare de peste 100 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, acuzat de furnizarea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, a fost gasit vinovat de spionaj, dar nu si de ajutarea inamicului, si risca peste 100 de ani de.

Bradley Manning, sursa Wikileaks, a fost declarat vinovat de incalcarea legii privind spionajul si risca 154 de ani de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a transmis cateva mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost declarat vinovat marti de justitia militara pentru incalcarea legii privind spionajul, dar nu si de complicitate cu inamicul, scrie AFP. Potrivit verdictului citit de judecatorul Denise Lind, Manning risca 154 de ani de inchisoare.

Deponentii Bank of Cyprus pierd aproape jumatate din sumele de peste 100.000 de euro din conturi

Deponentii bancii cipriote Bank of Cyprus vor pierde 47,5% din sumele mai mari de 100. 000 de euro aflate in conturi, urmand ca in schimbul banilor retinuti pentru recapitalizarea institutiei de credit sa.

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )