Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un militar a murit, alti trei au fost raniti intr-un atac comis de PKK in sudul Turciei

Adevărul Adevărul,
Un militar a murit, alti trei au fost raniti intr-un atac comis de PKK in sudul Turciei

Un militar a fost ucis, iar alti trei au fost raniti, duminica seara, in urma unui atac cu bomba al Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), care a vizat un vehicul militar blindat, in provincia Sanliurfa, din sudul Turciei, potrivit Daily Sabah. continuă pe Adevărul

Turcia, macinata de atacuri: Trei soldati au murit, iar alti sapte au fost raniti intr-o explozie violenta (VIDEO)

Trei soldati turci au fost ucisi, iar alti sapte au fost raniti, intr-o explozie care a avut loc in provincia turca Bitlis, potrivit Russia Today. Mai exact, se pare ca explozia a fost declansata.

Turcia: Trei persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana de langa o sectie de poltitie

Autoritatile turce au anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 40 au fost ranite, dupa ce o masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unei sectii de politie de langa frontiera turco-iraniana.

Patru morti si sapte raniti intr-un atac asupra unui convoi militar in sud-estul Turciei

Trei soldati turci si un gardian satesc, membru al militiilor kurde pro-Ankara, au fost ucisi si alti sapte soldati au fost raniti joi intr-un atac asupra unui convoi la Bitlis, in sud-estul Turciei, informeaza agentia de presa Anadolu, preluata de AFP si Agerpres.

Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti ieri seara in explozia unei masini-capcana in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, in apropierea frontierei cu Iranul, informeaza postul de stat TRT, citandu-l pe guvernatorul local, transmite Reuters.

Turcia: Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti in explozia unei masini-capcana

Nou atac in Turcia. O masina-capcana a explodat in apropierea unui post de politie. Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti, informeaza Reuters. Atacul s-a produs in provincia.

Turcia: Cel putin 30 de morti si 100 de raniti intr-un atac la o nunta in Gaziantep, atribuit de Erdogan Statului Islamic

Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar alte aproape 100 au fost ranite sambata seara la Gaziantep, un oras din sud-estul Turciei, in apropiere de frontiera cu Siria, intr-un atac despre care presedintele Recep Tayyip Erdogan afirma ca a fost probabil comis de gruparea Statul Islamic, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )