Libnet.ro
UNICEF

01:06

Militarii straini au transmis mesaje speciale romanilor de Ziua Nationala (VIDEO)

B1 B1,
Militarii straini au transmis mesaje speciale romanilor de Ziua Nationala (VIDEO)

Militarii straini aflati in teatrele de operatiuni au transmis mesaje si urari speciale pentru romani de Ziua Nationala. Ei ne-au urat la multi ani! in engleza si afgana,. continuă pe B1

VIDEO. Parada de Ziua Nationala vazuta prin ochii militarilor. Capitanul Simona Maierean: Este o zi emotionanta

Militarii straini au transmis mesaje colegilor romani cu ocazia Zilei Nationale. Peste trei mii de militari au participat la parada de 1 Decembrie, iar cei care au defilat au fost sustinuti, din public, de colegii lor din efectivele din tara si internationale.

Marii sportivi ai Romaniei le-au urat La multi ani romanilor, de Ziua Nationala: Am inaltat drapelul cat de sus am putut si asa voi face si de acum inainte

Marii sportivi ai Romaniei le-au urat La multi ani romanilor, joi, de Ziua Nationala, prin mesaje postate pe retelele de socializare. Catalina Ponor a scris ca si de acum inainte va.

Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Ziua Nationala este subiectul celui mai nou Doodle de la Google. De Ziua Nationala a Romaniei, Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina, pentru a le face o mica bucurie tuturor romanilor. Ziua Nationala a Romaniei nu a fost mereu sarbatorita pe data de 1 decembrie. intre anii 1866 si 1947, se sarbatorea pe [].

Ministrul Apararii, de Ziua Nationala: Este ziua tuturor romanilor. Va multumesc pentru dragostea si sprijinul constant pe care il aratati armatei si militarilor

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, multumiri pentru dragostea si sprijinul acordat armatei si militarilor.

Mii de brasoveni au indurat frigul pentru a sarbatori ziua nationala in centrul orasului

Mii de oameni au iesit din case si au indurat temperaturile aflate la limita inghetului pentru a asista la manifestarile organizate de Ziua Nationala. Oamenii au facut poze cu militarii si s-au strans in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna 1 Decembrie.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala e a tuturor romanilor care-si pretuiesc istoria si identitatea, nu a oficialitatilor sau a partidelor

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ziua Nationala este a tuturor romanilor care-si pretuiesc istoria si identitatea si nu a oficialitatilor sau a partidelor.

Istorici, despre Ziua Nationala: Momentul unei culmi a evolutiei romanilor, ocazie pentru politicieni de a tine discursuri

Istoricii Ioan Aurel Pop, Alin Ciupala si Dan Berindei au vorbit pentru News. ro despre insemnatatea si importanta zilei de 1 Decembrie in istoria natiunii noastre, dar si despre cum este perceputa in prezent Ziua Nationala.

Mii de clujeni la parada militara de Ziua Nationala

Transportoare blindate, tunuri, aruncatoare de proiectile reactive si autospeciale din dotarea Politiei, Jandarmeriei si SRI au facut deliciul miilor de clujeni care au venit astazi in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Peste 300 de militari si 40 de mijloace speciale au defilat pe strazile din centrul orasului.

Avioanele F-16 Fighting Falcon, achizionate recent de Romania, vor participa la parada de Ziua Nationala

Parada militara de Ziua Nationala revine la Arcul de Triumf, dupa ce doi ani la rand manifestarile au avut loc in Piata Constitutiei, din cauza lucrarilor de restaurare. La festivitate, vor fi implicate si avioanele F-16 Fighting Falcon, dar si motocicletele enduro si ATV-uri pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara. De asemenea, vom vedea si noua tinuta combat care va intra in dotare in anul 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )