Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministerele Culturii si Sanatatii au reglementat noi masuri pentru desfasurarea activitatilor culturale

Adevărul Adevărul,
Ministerele Culturii si Sanatatii au reglementat noi masuri pentru desfasurarea activitatilor culturale

Prezenta indelungata pe scena a actorilor din grupele de risc va fi evitata iar expozitiile temporare de arta vor fi organizate in spatii conventionale si alternative, precum muzee, biblioteci si pavilioane temporare sunt cateva dintre noile activitati reglementate prin ordinul comun semnat de Ministerele Sanatatii si al Culturii privind masurile de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Ministerele Culturii si Sanatatii au reglementat noi masuri pentru desfasurarea activitatilor culturale

Prezenta indelungata pe scena a actorilor din grupele de risc va fi evitata iar expozitiile temporare de arta vor fi organizate in spatii conventionale si alternative, precum muzee, biblioteci si pavilioane temporare sunt cateva dintre noile activitati reglementate prin ordinul comun semnat de Ministerele Sanatatii si al Culturii privind masurile de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Raport: 40 de masuri pentru redresarea sectorului cultural, propuse de fostul ministru Ionut Vulpescu

Senatorul Ionut Vulpescu, fost ministru al culturii, a lansat joi platforma romaniancultureafretlockdown, un plan cuprinzand 40 de masuri pentru redresarea strategica si financiara a sectorului cultural romanesc postpandemie.

Ministerul Culturii si Ministerul Sanatatii au semnat ordinul comun pentru masurile de prevenire a contaminarii cu COVID-19 , odata cu reluarea activitatilor culturale

Ministerul Culturii si Ministerul Sanatatii au semnat ordinul comun pentru masurile de prevenire a contaminarii cu COVID-19, odata cu desfasurarea activitatilor culturale. Noile activitati reglementate.

MINISTERUL CULTURII: Un nou ordin pentru desfasurarea activitatilor culturale a fost aprobat

Ministerul Culturii si Ministerul Sanatatii au semnat ordinul comun pentru masurile de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul culturii, potrivit Agerpres. ro.

Noi reguli pentru cei care vor sa se prajeasca la soare

Prelungirea starii de alerta vine la pachet cu o serie de masuri impuse de Ministerul Sanatatii pent.

CORONAVIRUS |Ungaria, gata sa introduca noi restrictii in cazul unui nou val al pandemiei. Viktor Orban anunta ca nu va ezita sa impuna noi masuri economice

Ungaria se pregateste sa reintroduca restrictiile in cazul aparitiei unul al doilea val al pandemiei de coronavirus. Premierul Viktor Orban a anuntat ca va impune noi masuri legale si economice daca o.

Guvernul a aprobat noi masuri de sustinere a mediului de afaceri

Masuri suplimentare de sprijin pentru firmele afectate de criza de Covid-19 vor fi asigurate de catre Guvern, dupa ce acesta a aprobat marti propunerile Ministerului Finantelor Publice, anunta comunicatul de presa din partea MFP.

Noi masuri fiscale, adoptate de Guvern pentru continuarea activitatii si pastrarea locurilor de munca

Guvernul a aprobat marti propunerile Ministerului Finantelor Publice pentru masuri suplimentare de sprijin acordate firmelor afectate de criza SARS-CoV-2 care sa asigure continuarea activitatii lor si pastrarea locurilor de munca in economie. Masurile vor avea efecte pozitive orizontale pe circuitele economico-financiare si asupra furnizorilor directi si indirecti.

NOI ESTIMARI PENTRU T2 2020: Contractie trimestriala de 45,4% pentru economia Statelor Unite

Economia Statelor Unite, cea mai mare a lumii, va inregistra o contractie trimestriala de 45,4% in T2 2020, conform celei mai recente rate anualizate calculate pe baza datelor ajustate pentru sezonalitate de Federal Reserve Bank of Atlanta in cadrul modelului GDPNow.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )