Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Apararii a pierdut procesul cu presedintele Iohannis pentru numirea generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei. Decizia nu este definitiva

Antena3 Antena3,
Ministerul Apararii a pierdut procesul cu presedintele Iohannis pentru numirea generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei. Decizia nu este definitiva

Curtea de Apel a respins actiunea prin care Ministerul Apararii cere anularea decretului de numire a generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Instanta de contencios. continuă pe Antena3

Ministerul Apararii pierde procesul cu presedintele Iohannis:Generalul Ciuca se intoarce la sefia Armatei

Curtea de Apel a respins astazi actiunea prin care Ministerul Apararii cerea anularea decretului semnat de Klaus Iohannis pentru prelungirea mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Decizia instantei nu este definitiva.

Ministerul Apararii pierde procesul cu presedintele Iohannis: Nicolae Ciuca ramane comandant al Armatei (VIDEO)

Klaus Iohannis a castigat o prima batalie cu Ministerul Apararii. Curtea de Apel a respins vineri actiunea prin care Ministerul Apararii cerea anularea decretului semnat de Klaus Iohannis pentru prelungirea.

PNL cere demisia ministrului Apararii, dupa ce a pierdut procesul cu Iohannis

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi si purtatorul de cuvant al PNL Ionel Danca au cerut demisia ministrului Apararii Gabriel Les, dupa ce Curtea de Apel a respins cererea acestuia prin care a solicitat anularea decretului de prelungire a mandatului de sef al Statului Major al Apararii pentru Nicolae Ciuca.

Ministerul Apararii pierde, in prima instanta, procesul cu Iohannis. Les ceruse anularea decretului de prelungire a mandatului pentru seful Armatei

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, actiunea Ministerului Apararii prin care a solicitat anularea decretului semnat de Klaus Iohannis, de prelungire a mandatului de sef al Statului Major al Apararii pentru Nicolae Ciuca, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva.

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai.

Dacian Ciolos, reactie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat oficial referendumul pe Justitie

Dacian Ciolos a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a declarat in mod oficial ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Fostul premier cheama deja romanii la vot, pentru a arata esecul.

Propunere surprinzatoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justitie. Presedintele Iohannis s-a panicat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar, la Palatul Co.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a sase magistrati, ca urmare a pensionarii.

Zece judecatori eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de eliberare din functie a zece judecatori. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, au fost eliberati din functia de judecatori: -.

Presedintele Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, incepand cu ora 17. 00, declaratii de presa. Cel mai probabil, seful statului va prezenta concluziile consultarilor pe care le-a avut marti si miercuri cu reprezentantii societatii civile si ai asociatiilor de magistrati, consultari pe care le-a demarat in vederea organizarii referendumului privind justitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )