Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ministerul Economiei preia atributiile si personalul Departamentului pentru Investitii Straine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Economiei preia atributiile si personalul Departamentului pentru Investitii Straine

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri se va reorganiza si va prelua atributiile, personalul si patrimoniul Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, care se va desfiinta. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Economiei va prelua Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri se va reorganiza si va prelua atributiile, personalul si patrimoniul Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, care se va desfiinta, potrivit unui proiect de OUG publicat pe site-ul ministerului.

Proiect de OUG: Ministerul Economiei va prelua Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri se reorganizeaza, prin preluarea atributiilor, personalului si patrimoniului Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat PublicPrivat, care se desfiinteaza, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta. Ministerul Economiei anuntase intentia de a prelua acest departament inca din 15 ianuarie cand a prezentat prioritatile sale pe 2016. In acest moment, departamentul functioneaza in cadrul Secretariatului General al Guvernului SGG).

Ministerul Economiei pregateste un fond de investitii pentru romanii care lucreaza in strainatate

Ministerul Economiei pregateste un fond de investitii pentru romanii din diaspora care vor sa isi deschida o afacere in Romania, a anuntat ministrul economiei Costin Borc, potrivit Mediafax. Potrivit acestuia, exista modele de succes prin care la fiecare leu investit, investitorii primesc un leu de la statul roman. Exista cateva modele de succes de exemplu 1 leu pus de investitorul privat, 1 leu pus de investitorul de stat. Ideea este crearea unui fond pentru investitorii din diaspora, de a contribui cu fonduri la proiectele pe care romanii din diaspora vor sa le faca, a precizat Borc.

Ministerul Economiei: Romania si Ungaria au strategii comune in privinta reducerii amprentei de carbon

Romania si Ungaria si-au stabilit strategii comune in privinta reducerii amprentei de carbon prin dezvoltarea transportului de marfuri preponderent fluvial si feroviar, a declarat, vineri, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri Vlad Vasiliu, la incheierea celei de a VII-a sesiuni a Comisiei Mixte Interguvernamentale.

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )