Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun pentru redeschiderea scolilor. Ce masuri se vor impune in unitatile de invatamant din Romania, incepand de luni (DOCUMENT)

B1 B1,
Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun pentru redeschiderea scolilor. Ce masuri se vor impune in unitatile de invatamant din Romania, incepand de luni (DOCUMENT)

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun in care sunt prevazute masurile pentru redeschiderea scolilor, in data de 8 februarie. Elevii se vor intoarce luni in salile de. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat, joi seara, ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor incepand de luni. Documentul urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial.

MINISTERUL EDUCATIEI: Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica si cu vulnerabilitati vor invata online

Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica, cei care au vulnerabilitati si prezinta certificat medical, dar si elevii care au apartinatori in familie cu vulnerabilitati medicale, certificate ca atare, vor invata online, potrivit ministrului Educatiei, transmite Agerpres.

DOCUMENT Ordinul comun privind deschiderea scolilor, varianta FINALA - scenariul verde ramane pana la rata de infectare de 1 la mie Regulile ce trebuie aplicate din 8 februarie

Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii au finalizat joi seara ordinul comun privind masurile pentru redeschiderea scolilor de la 8 februarie, pastrand rata de infectare de 1 la mie ca limita maxima pentru scenariul verde - cea in care elevii de la toate clasele participa fizic la ore. Varianta finala face referire si la elevii care vor putea sta in continuare acasa si invata online. Se recomanda distantare de 1 metru intre elevi, care vor purta masca in permanenta.

DOCUMENT Cum vor incepe scolile fizic din 8 februarie - draftul ordinului transmis de Ministerul Educatiei catre Ministerul Sanatatii

Ministerul Educatiei a transmis ministerului Sanatatii joi dimineata, spre aprobare, un draft final al ordinului comun privind redeschiderea scolilor in format fizic. Cele doua ministere au lucrat la document incepand de ieri si urmeaza ca acesta sa fie prezentat inspectorilor scolari joi, de la ora 11. 00, in videoconferinta. Potrivit draftului, se prevede distantarea de 1 metru intre elevi, acolo unde este posibil, inclusiv prin aranjarea mobilierului. Vezi in artiol toate masurile concrete propuse de ministerul Educatiei pentru organizarea activitatii in scoli, inclusiv prevederile despre testarea si izolarea elevilor.

Florin Citu: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat, marti, ca vor fi luate masuri astfel incat, odata cu redeschiderea scolilor, orele de curs sa se desfasoare in conditii de siguranta sanitara pentru a preveni.

Sorin Cimpeanu: Regulile de distantare, adaptate la realitatile scolii romanesti si nu numai Ordinul comun de la ministerele Educatiei si Sanatatii va trebui sa fie explicit altfel, nu il semnez (VIDEO)

Ordinul comun privind regulile de protectie sanitara in scoli, care va fi semnat de ministrii Educatiei si Sanatatii, va trebui sa fie foarte clar, foarte explicit, usor de inteles si, mai cu seama, sa.

Cimpeanu, despre ordinul comun privind deschiderea scolilor: Daca nu va fi clar si aplicabil, nu il voi semna Regulile de distantare vor fi adaptate realitatilor scolii romanesti

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordinul comun cu ministrul Sanatatii privind deschiderea scolilor, care va fi gata in aceasta seara, va prevedea situatiile in care se suspenda cursurile si se trece din nou in online, precum si regulile de distantare, despre care Cimpeanu a repetat ca trebuie sa fie adaptate la realitatile scolii romanesti. Potrivit ministrului, se va pune accent pe purtarea mastii si aerisirea salilor, iar acolo unde exista banci de doi elevi, vor sta cate doi elevi in banci.

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei nu poate asigura testarea COVID-19 a elevilor in scoli

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, ca proiectul de testare COVID-19 a elevilor in scoli nu poate fi derulat de institutia pe care o conduce, pentru ca nu exista suficienti medici scolari pentru a putea sustine o campanie de acest fel.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )