Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ministrul Culturii cere legi dure pentru pedepsirea braconajului arheologic

România Liberă România Liberă,
Ministrul Culturii cere legi dure pentru pedepsirea braconajului arheologic

Ministrul Culturii atrage atentia asupra unui fenomen deosebit de periculos, braconajul arheologic, din ce in ce mai extins, atat in Romania, cat si in alte tari europene. Vlad Alexandrescu se refera si la o legislatie mult mai ampla care sa stopeze flagelul, arata Agerpres. continuă pe România Liberă

Ministrul Culturii, despre scandalul de la Opera: Se cauta in acest moment solutii care sa reflecte intentia Ministerului de a respecta calitatea actului artistic, libertatea de creatie (FOTO)

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj despre scandalul de la Opera, precizand ca se distanteaza de toate afirmatiile cu tenta nationalista, xenofobe.

Ministrul Culturii, despre plecarea lui Johan Kobborg: A facut spectacole foarte frumoase. Eu am vazut unul dintre ele si am fost foarte fericit

Ministrul culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat in cadrul unui interviu acordat la RFI ca plecarea lui Johan Kobborg, in urma scandalului de la Opera. Balerinul si coregraful danez Johan Kobborg a.

Ministrul Culturii, prima reactie in urma scandalului de la Opera Nationala

Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook ca se distanteaza de afirmatiile cu tenta nationalista, xenofobe si antieuropene care au circulat in spatiul.

Cum priveste ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, conflictul de la Opera Romana

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, declara ca regreta plecarea lui Johan Kobborg de la Opera Nationala din Bucuresti, dar ca nu il poate opri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )