Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei a convocat sedinta de urgenta la Sibiu dupa deciziile de la Liceul din Copsa Mica

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei a convocat sedinta de urgenta la Sibiu dupa deciziile de la Liceul din Copsa Mica

Ministrul Educatiei a convocat de urgenta la Sibiu conducerea Inspectoratului scolar in legatura cu situatia de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica. Ministrul Educatiei Nationale,. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei a convocat in regim de urgenta conducerea ISJ Sibiu, in cazul profesorului de religie care a fost acuzat ca s-a masturbat in timpul orei

Ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa, a convocat in regim de urgenta, vineri seara, la Sibiu, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu si directorul Liceului Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, pentru a analiza situatia aparuta in urma deciziilor luate de consiliul de administratie al unitatii de invatamant dupa incidentul in care un profesor de religie a fost acuzat de comportament indecent in timpul orei.

Ministrul Educatiei isi schimba opinia: Toleranta 0 pentru plagiate

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a aprobat marti un ordin care prevede includerea in planurile de invatamant, pentru toate programele de studii universitare organizate in institutiile de.

Ministrul Educatiei, reactie de ULTIMA ORA in cazul PROFESORULUI DE RELIGIE acuzat ca se MASTURBA la scoala

Anunt de ultim moment al Ministerului Educatiei cu privire la evolutia cazului in care un profesor de religie este acuzat ca s-a masturbat in timpul unei ore. Institutia anunta ca ministrul Valentin Popa a.

Rectorul UVT, Calin Oros, a girat pentru ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa este ministrul desemnat al Educatiei Nationale in Guvernul PSD Vasilica Viorica Dancila. Este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava din primavara anului 2012. De cand a fost propus ca ministru al Educatiei, Valentin Popa a iesit in evidenta prin numeroase greseli gramaticale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )