Libnet.ro
UNICEF

20:46

Ministrul Educatiei Nationale a vizitat mai multe obiective din Dambovita: totul este foarte bine realizat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei Nationale a vizitat mai multe obiective din Dambovita: totul este foarte bine realizat

La invitatia secretarului Biroului Permanent al Senatului presedinte al Comisiei Parlamentare de Control a SRI, senatorul Adrian Tutuianu, astazi, 4 mai 2017, Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, s-a aflat in judetul Dambovita, intr-o vizita de lucru. continuă pe Adevărul

Ministrului Educatiei Nationale a vizitat mai multe obiective din Dambovita: totul este foarte bine realizat

La invitatia secretarului Biroului Permanent al Senatului presedinte al Comisiei Parlamentare de Control a SRI, senatorul Adrian Tutuianu, astazi, 4 mai 2017, Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, s-a aflat in judetul Dambovita, intr-o vizita de lucru.

Alegeri prezidentiale Franta: Mai multe universitati din tara au lansat un apel comun pentru un vot impotriva lui Marine Le Pen

Numeroase universitati din Franta au lansat, in mediile de socializare online, un apel prin care indeamna studentii sa nu voteze cu Marine Le Pen, candidatul formatiunii populiste Frontul National, i.

Ministrul Educatiei: Evaluarile in preuniversitar sa aiba caracter formativ, sa existe fise pentru fiecare elev

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, considera ca evaluarile din invatamantul preuniversitar trebuie privite ca avand un caracter formativ, si nu unul de clasamente si ca trebuie sa existe o fisa individuala pentru fiecare elev, care sa ii permita profesorului sa revina asupra pregatirii in cazul copilului cu rezultate slabe, astfel incat sa recupereze ceea ce s-a pierdut. El mai spune ca este absolut necesara si evaluarea cadrelor didactice.

Cinci arestari si mai multe arme confiscate intr-o operatiune antiterorista din Franta

Patru barbati si o femeie au fost arestati marti in mai multe locuri din Franta. Mai mult, arme au fost confiscate de catre serviciile antiteroriste, care se tem de o posibila actiune violenta, potrivit.

Ministrul Educatiei: Vrem sa simplificam manualele scolare, sa eliminam lucrurile redundante care le incarca

Ministerul Educatiei Nationale MEN) este intr-un proces de reevaluare a programelor scolare si a manualelor, urmarindu-se simplificarea acestora, prin eliminarea tuturor lucrurilor redundante care le incarca foarte mult, a declarat marti ministrul Pavel Nastase, potrivit Agerpres.

Ministrul Educatiei: Pentru copiii romani din diaspora putem trimite manuale de rezerva din depozite

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca pentru copiii romani nascuti sau crescuti in state din Uniunea Europeana pot fi trimise din Romania manuale care exista de rezerva in depozite. Pavel Nastase a facut aceste precizari dupa ce ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, a afirmat ca romanii din diaspora nu mai invata limba romana.

Ministrul Educatiei: Studentii basarabeni se pot inscrie online la universitatile din Romania, pot trimite documentele scanate pe e-mail

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca viitorii studenti din Republica Moldova se pot inscrie online la universitatile din Romania, trimitand prin e-mail, la facultatile dorite, documentele scanate necesare inscrierii, noteaza News. ro. Aceasta masura vine in contextul in care proiectul noii metodologii de scolarizare a romanilor de pretutindeni, aflat in dezbatere publica pana in 7 aprilie, prevede ca romanii cu domiciliul stabilit in Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Croatia, Israel si diaspora sa isi depuna personal dosarele de inscriere la facultatile din Romania pe care doresc sa le urmeze.

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis, surprins neplacut de decizia Comisiei Juridice a Senatului de a gratia mai multe fapte de coruptie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este surprins neplacut de decizia Comisiei juridice a Senatului prin care s-au gratiat mai multe fapte de corupte, inclusiv luarea de mita.

Zlatan Ibrahimovic, operat cu succes in SUA - Recuperarea va dura mai multe luni

Zlatan Ibrahimovic a fost operat cu succes in SUA, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept. Sportivul suedez, jucator al celor de la Manchester United, va ramane mai multe luni in America pentru recuperare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )