Libnet.ro
UNICEF

09:45

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Adevărul Adevărul,
Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook. continuă pe Adevărul

Profesoara care a criticat sistemul de invatamant a fost data afara. Reactia Ministerului Educatiei

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Presedintele Klaus Iohannis, surprins neplacut de decizia Comisiei Juridice a Senatului de a gratia mai multe fapte de coruptie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este surprins neplacut de decizia Comisiei juridice a Senatului prin care s-au gratiat mai multe fapte de corupte, inclusiv luarea de mita.

Cinci arestari si mai multe arme confiscate intr-o operatiune antiterorista din Franta

Patru barbati si o femeie au fost arestati marti in mai multe locuri din Franta. Mai mult, arme au fost confiscate de catre serviciile antiteroriste, care se tem de o posibila actiune violenta, potrivit.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Nord-vestul Canadei ZGUDUIT de un cutremur cu magnitudinea de 6,2! Seismul a fost urmat de mai multe replici (FOTO)

Nord-vestul Canadei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 6,2. Anuntul a fost facut de Institutul american de geofizica USGS), care a precizat ca seismul a fost urmat de mai multe replici puternice,.

Zlatan Ibrahimovic, operat cu succes in SUA - Recuperarea va dura mai multe luni

Zlatan Ibrahimovic a fost operat cu succes in SUA, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept. Sportivul suedez, jucator al celor de la Manchester United, va ramane mai multe luni in America pentru recuperare.

Alerta de securitate in Times Square, New York! Mai multe pachete suspecte, gasite in zona

Alerta de securitate in centrul metropolei New York! Autoritatile au inchis mai multe artere, dupa ce au fost descoperite doua pachete suspecte, relateazaNY Daily Post. Pachetele.

Profesoara care a criticat modul in care este administrata Capitala a fost data afara, fara sa fie anuntata. Liviu Dragnea, revoltat de acest caz: L-am informat pe ministrul Educatiei. Reactia Gabrielei Firea

Cristina Tunegaru, profesoara din Bucuresti care a criticat modul in care este administrata Capitala, sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a fost data afara de la Scoala Generala nr. 95, unde preda Limba si Literatura Romana, fara sa fie anuntata sau evaluata.

Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa scolara, a fost data afara din scoala unde preda. Dascalul care a contrazi-o pe Gabriela Firea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )