Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara va fi in septembrie si speram sa fie pozitiva

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara va fi in septembrie si speram sa fie pozitiva

Rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva, a declarat Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, intr-o emisiune la Digi24. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat cand va avea loc reectificarea bugetara: Speram sa fie pozitiva

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva.

Ministrul Finantelor ridica in slavi ANAF-ul

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a dat asigurari ca nu va fi depasita tinta de deficit de 3% din PIB. Acesta a mai precizat ca rectificarea bugetara va fi pozitiva, iar ANAF si-a depasit planul pe iulie,.

Tudose spune ca rectificarea bugetara va avea loc in septembrie: Deocamdata suntem bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, ieri, la Antena 3, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, dupa ce alti ministri ai Cabinetul sau spuneau ca ea va avea loc in luna august, precizand ca deocamdata suntem bine, dar ca probabil va mai avea loc o rectificare spre finalul anului, pentru corectii.

Tudose spune ca rectificarea bugetara va avea loc in septembrie: Deocamdata suntem bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la Antena 3, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, dupa ce alti ministri ai Cabinetul sau spuneau ca ea va avea loc in luna august, precizand ca deocamdata suntem bine, dar ca probabil va mai avea loc o rectificare spre finalul anului, pentru corectii.

Premierul Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie

Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie, a declarat premierul Mihai Tudose, luni seara, la Antena 3. in septembrie, deocamdata stam bine, a declarat Mihai Tudose,.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca astazi e din ce in ce mai dificil sa se sustina bugetul de pensii din fondul de echilibrare, el explicand ca bugetul de pensii a avut, anul trecut, un deficit de 15,6 miliarde de lei, acordat din fondul de echilibrare, iar anul acesta este vorba despre un deficit de 14,1 miliarde. Aceasta reglementare legislativa ne va ajuta practic la anul sa putem sa sustinem bugetul, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare, deoarece cresteau salariile, afirma ministrul Finantelor.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Digi24.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, laDigi24. Misa a declarat ca, din cele 46 de banci existente in Romania, 31 nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, iar 15 au platit.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an

MInistrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an, si ar ajunge la 17,2 miliarde lei, anul viitor, daca nu se indexeaza pensiile cu inflatia.

Ministrul Finantelor: 70 la suta dintre banci nu platesc impozit pe profit. Ordonanta despre pensiile speciale va sustine bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri, la postul Antena 3, ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in Romania, in ultimii cinci ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )