Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul german de Externe, se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ministrul german de Externe, se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a purta discutii pe teme de interes politic pentru ambele tari, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul german de Externe: Germania este pregatita sa participe la crearea unui comandament NATO in Romania

Berlinul este pregatit sa participe la crearea unor unitati NATO in Romania pentru integrarea fortelor Aliate, precum si a unui comandament multinational la nivel de divizie, a declarat Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca seful diplomatiei germane, intr-un interviu acordat HotNews.

Ministrul de externe al Germaniei: Germania e pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews, ca Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie.

Patronatul ROMATSA se intalneste, luni, cu ministrul Transporturilor

Sindicatul salariatilor din cadrul Regiei Autonome a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) se intalneste, luni, cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, pentru discutii de mare importanta, informeaza Hotnews.

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj de 8 Martie postat duminica pe pagina sa de Facebook, ca pentru el egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar Ziua Femeii ar trebui sa.

Klaus Iohannis, mesaj video de 8 Martie: Ziua Femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica, pe contul oficial de Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )