Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul german de Externe: Germania este pregatita sa participe la crearea unui comandament NATO in Romania

Adevărul Adevărul,
Ministrul german de Externe: Germania este pregatita sa participe la crearea unui comandament NATO in Romania

Berlinul este pregatit sa participe la crearea unor unitati NATO in Romania pentru integrarea fortelor Aliate, precum si a unui comandament multinational la nivel de divizie, a declarat Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca seful diplomatiei germane, intr-un interviu acordat HotNews. continuă pe Adevărul

Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, spune, intr-un interviu acordat pentru HotNews, ca Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie.

Steinmeier: Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, spune, intr-un interviu acordat HotNews si citat de Mediafax, ca Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie.

EXCLUSIV Ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, interviu pentru HotNews.ro: Germania e pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO / Firmele germane cauta infrastructura, siguranta juridica si licitatii publi

Frank-Walter Steinmeier, ministrul de externe al Germaniei, a acordat HotNews. ro un interviu in exclusivitate cu o zi inaintea vizitei sale la Bucuresti, la doar citeva saptamini dupa ce presedintele Iohannis a fost la Berlin. Referitor vizita sa, Steinmeier spune ca un obiectiv important al discutiilor pe care le voi purta la Bucuresti cu Presedintele, cu Prim-ministrul si cu omologul meu va viza identificarea unor idei si initiative comune de cooperare si mai stransa intre Germania si Romania. Steinmeier spune in interviul pentru HotNews. ro ca Germania e pregatita participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie. In ceea ce priveste companiile germane prezente in Romania, oficialul spune extinderea infrastructurii, mai multa siguranta juridica si licitatii publice echitabile ar putea fi atuuri pentru ca Romania sa poata atrage investitii germane. Frank-Walter Steinmeier a vorbit si despre Republica Moldova si Ucraina in interviul pentru HotNews. ro si a spus ca Este eronat sa crezi ca sanctiunile sau chiar livrarea de armament ar reprezenta un panaceu in conflictul din Ucraina. Vezi in articol interviul integral cu Frank-Walter Steinmeier.

Ministrul de externe al Germaniei: Germania e pregatita sa participe la crearea in Romania a unui comandament NATO

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews, ca Germania este pregatita sa participe la crearea in Romania a unor unitati pentru integrarea fortelor NATO si a unui comandament multinational de nivel divizie.

Ministrul german de Externe, se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a purta discutii pe teme de interes politic pentru ambele tari, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )