Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul informatiilor al ISIS a fost ucis intr-un bombardament. Pentagonul a confirmat informatia

Antena3 Antena3,
Ministrul informatiilor al ISIS a fost ucis intr-un bombardament. Pentagonul a confirmat informatia

Ministrul informatiilor al gruparii Stat Islamic, Wail Adil Hasan Salman al-Fayad, a fost ucis intr-un bombardament aerian al coalitiei anti-jihadiste pe 30 august in apropiere de Raqqa in. continuă pe Antena3

ISIS tot mai aproape de infrangere. SUA a eliminat inca un important responsabil militar

Numarul doi al gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Muhammad al-Adnani, a fost ucis intr-un bombardament aerian in Siria, a confirmat, luni, un responsabil militar american sub acoperirea anonimatului, citat de AFP, preluata de Agerpres .

ISIS, tot mai aproape de infrangere. SUA a eliminat inca un important responsabil militar

Numarul doi al gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Muhammad al-Adnani, a fost ucis intr-un bombardament aerian in Siria, a confirmat, luni, un responsabil militar american sub acoperirea anonimatului, citat de AFP, preluata de Agerpres .

Un bodyguard al vedetelor britanice a fost ucis de o banda de hoti (VIDEO)

Un bodyguard al vedetelor britanice a fost ucis de infractori. Cel care a asigurat, in trecut, protectia fotbalistului britanic Peter Crouch a fost injunghiat de un grup de hoti care voia sa ii fure.

Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Un echipaj al Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe DN 10, in timp ce se deplasala cu semnalele acustice si luminoase pornite catre locul unde fusese anuntat un accident. Masina de politie a fost lovita dupa ce a intrat pe contrasens, chiar de masina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau politistii.

Klemm, despre fotografia cu steagul secuiesc: Fotografia a fost facuta intr-un context in care am vrut sa fiu politicos

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat ca singurele steaguri importante pentru el sunt cele ale Americii si Romaniei, iar fotografia in care el apare cu drapelul secuiesc a fost facuta intr-un context in care a vrut sa fie politicos, potrivit News. ro.

Fiul lui Nicolae Guta a fost ranit intr-un accident rutier. Surse: in masina, politistii au gasit droguri (VIDEO)

Emotii pentru fiul lui Nicolae Guta! Acesta se afla grav ranit pe patul de spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Gorj. Nicusor Guta se afla pe scaunul din dreapta al.

Ramasitele multor soldati romani disparuti in al Doilea Razboi Mondial au fost gasite intr-o groapa comuna din Rusia. Ministrul de Externe Comanescu, diplomat in Romania comunista, n-a catadicsit sa ne anunte

Din vointa regimului bolsevic instaurat dupa 1944, razboiul impotriva URSS nu a existat, a fost sters din istoria Republicii Populare Romine, si prin urmare nici mortii si disparutii lor nu.

Tanara injunghiata de 14 ori de iubitul gelos. Victima a cerut ajutor pe Facebook si a fost gasita intr-o balta de sange

O tanara din Iasi a ajuns la spital cu 14 plagi injunghiate in abdomen. Fata a fost injunghiata de fostul sau prieten si in prezent se afla internata in stare stabila la Spitalul Sfantul Spiridon.

Panica in orasul francez Dijon! Noua persoane au fost ranite intr-o explozie (FOTO)

Noua persoane au fost ranite in orasul francez Dijon, potrivit Russia Today. Cauza exploziei este inca necunoscuta. O cladire s-a prabusit partial si a fost evazuata. Mai multe echipe de.

Panica in familia lui Nicolae Guta! Fiul manelistului, dus la spital cu elicopterul, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier (VIDEO)

Nicusor Guta, fiul lui Nicolae Guta a fost adus cu un elicopter la un spital privat din Capitala. Tanarul este in stare stabila, insa a suferit mai multe rani in urma accidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )