Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei se intalneste, luni, cu sefii parchetelor. La discutii sunt asteptati Laura Codruta Kovesi, Augustin Lazar si Daniel Horodniceanu

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei se intalneste, luni, cu sefii parchetelor. La discutii sunt asteptati Laura Codruta Kovesi, Augustin Lazar si Daniel Horodniceanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, i-a chemat la discutii, luni, pe sefii institutiilor nationale de forta. Astfel, procurorul general Augustin Lazar, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, i-a chemat luni la discutii pe sefii DNA, DIICOT si Parchetului General

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, i-a chemat la discutii, luni, pe procurorul general Augustin Lazar, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Intalnirea este programata sa se desfasoare la sediul Ministerului Justitiei, in jurul orei 12.

Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca este necesara o lege a raspunderii magistratilor, iar aceasta ar putea intra in dezbatere la Parlament cel tarziu in februarie, dupa ce va avea discutii cu reprezentantii sistemului judiciar. Florin Iordache a spus ca va initia discutii informale cu reprezentantii sistemului judiciar.

Ministrul Justitiei: Nu se mai face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita pentru ca Parchetul a inceput deja cercetarea

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca nu se face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita, pentru ca Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie este cel care, potrivit legii, face cercetarea. Florin Iordache declarase anterior ca in cazul inregistrarilor lui Sebastian Ghita s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care sa stabileasca daca sunt probleme sau sunt simple declaratii.

Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a sustinut vineri ca urgenta adoptarii unei legi pentru raspunderea magistratilor este data de faptul ca intreaga societate o asteapta, adaugand.

Ministrul JUSTITIEI a ajuns sambata la CSM. IORDACHE vrea sa discute cu magistratii si despre CONTROVERSATELE proiecte pe care le are in vedere (VIDEO)

Florin Iordache, noul Ministru al Justitiei, a ajuns sambata dimineata la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a discuta cu magistratii despre prioritatile legislative in domeniu, dar.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI, a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )