Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Justitiei: Noile Coduri penale nu afecteaza interceptarile. Articolul 140, invocat de presedintele Basescu, ramane asa cum e

B1 B1,
Ministrul Justitiei: Noile Coduri penale nu afecteaza interceptarile. Articolul 140, invocat de presedintele Basescu, ramane asa cum e

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat, vineri, ca deocamdata Codul de procedura penala si Codul penal vor intra in vigoare nemodificate. CSM a pus deja pe site propunerile. Ce vom transmite noi guvernu. continuă pe B1

Ministrul Justitiei: Noile Coduri penale nu afecteaza interceptarile. Articolul 140, invocat de presedintele Basescu, ramine asa cum e

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat, vineri, ca deocamdata Codul de procedura penala si Codul penal vor intra in vigoare nemodificate. CSM a pus deja pe site propunerile. Ce vom transmite noi guvernu.

Cele 8 mari pacate ale noilor Coduri Penale.

Premierul a decis: noile coduri penale se aplica fara nici o modificare de la data de 1 februarie 2014. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost de acord cu decizia premierului. Ponta nu a tinut cont de solicitarile de amanare a aplicarii noilor coduri penale exprimate public de presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, de seful DNA, Laura Codruta Kovesi, de seful DIICOT, Alina Bica, de fostul presedinte CSM Oana Schmidt Haineala, de societatea civila .

DNA isi exprima ingrijorarea fata de noile coduri penale.

Directia Nationala Anticoruptie isi exprima ingrijorarea privind intrarea in vigoare, in forma adoptata de Parlament, a prevederilor Noului Cod Penal si ale Noului Cod de Procedura Penala la data de 1 februarie 2014, situatie in care exista un risc major ca eficienta investigatiilor in cauzele de coruptie sa fie semnificativ diminuata. Pozitia DNA: 1. Intrarea in vigoare a noului Cod penal in forma actuala ar inlatura raspunderea penala a unor persoane acuzate de savarsirea infractiunii de .

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata/ Ponta: Propunerile CSM vor fi discutate miercuri

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres. Premierul Victor Ponta a precizat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ii va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedura penala, urmand ca acestea sa fie discutate miercuri in sedinta de guvern.

Cazanciuc, despre noile coduri: Voi redacta proiect de act normativ, Guvernul va decide forma acestuia

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat joi ca va redacta un proiect de act normativ, pe care il va inainta imediat Guvernului, care va decide daca va fi proiect de lege sau OUG. Acesta a mai spus ca nu.

Administratia Penitenciarelor va sesiza instantele in cazul eliberarii a 400 detinuti, ca urmare a noilor coduri penale

Comisiile din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) au analizat 30. 887 dosare ale unor detinuti si vor sesiza instantele de judecata, pentru ca acestea sa se pronunte asupra eventualei incetari a executarii pedepsei privative de libertate pentru un numar de aproximativ 400 de cazuri, ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri penale, relateaza Agerpres.

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri si il voi inainta Guvernului pentru decizie

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa sedinta CSM, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata in aceasta seara sau cel tarziu maine dimineata, potrivit surselor de presa.

Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri si il voi inainta Guvernului pentru decizie

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa sedinta CSM, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata in aceasta seara sau cel tarziu maine dimineata, potrivit surselor de presa. --- * Update 17:34 Fostul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Oana Schmitd-Haineala se afla la sediul Guvernului, pentru a discuta despre noul Cod Penal.

Robert Cazanciuc: Voi redacta proiectul privind noile coduri; finalizat - cel mai tarziu maine dimineata

Ministerul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, dupa o sedinta cu Consiliul Superior al Magistraturii, ca va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificari referitoare in special la noul Cod de procedura penala si ca spera sa fie gata joi seara sau cel tarziu vineri dimineata, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )