Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Muncii, anunt important pentru toti pensionarii: Pensiile vor fi platite anticipat, inainte de Paste

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt important pentru toti pensionarii: Pensiile vor fi platite anticipat, inainte de Paste

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, la Romania TV, ca romanii isi vor primi pensiile cu doua zile mai devreme decat de obicei, adica pe 14 aprilie, pentru a se putea bucura de. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Toate calculele despre legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei cum arata legea salarizarii unice pe toate categoriile socio-profesionale. Pentru alinierea functiilor pe aceasta ierarhizare.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,.

Anunt important facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, ca a fost semnata demararea procedurii pentru achizitionarea a 115. 000 de vaccinuri impotriva rujeolei, context in care premierul Sorin.

Ministrul Justitiei, anunt OFICIAL: Audit extern la DNA, DIICOT si PiCCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, in direct la tv, ca in scurt timp va initia unauditextern la toate cele trei unitati deparchetale Ministerului Public. Decizia.

Dupa review-uri negative, Iron Fist a depasit un record important pentru Netflix

Departe de a fi prima colaborare cu Marvel, Iron Fist a beneficiat de o serie de review-uri negative. Pentru Netflix, a fost insa un succes rasunator. Abias-a incheiat trimestrul trei din acest an, dar au inceput deja sa apara cateva statistici interesante pentru anul in curs. Cea mai importanta vizeaza consumul de continut multimedia de [].

Vodafone renunta la tarifele de roaming, dar nu pentru toti clientii sai

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia. Totusi, exista cateva conditii importante si nu toti [].

Viorel Stefan, ministrul finantelor: Avem banii pentru majorarea salariilor

Ministrul de finante, Viorel Stefan, a declarat in editia de duminica a emisiunii 'Punctul de intalnire' ca vor fi bani pentru majorarea salariilor.'Anvelopa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )