Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ministrul Nelu Tataru, raspuns uluitor la scenariul de peste 3000 de cazuri: Mergem prin tara dupa...

Antena3 Antena3,
Ministrul Nelu Tataru, raspuns uluitor la scenariul de peste 3000 de cazuri: Mergem prin tara dupa...

Ministrul Sanatatii a incercat, marti, sa explice actiunea autoritatilor sanitare in contextul cresterii dramatice a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa alegerile locale si la o zi dupa ce Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis sa plaseze in carantina pentru 14 zile cetatenii care intra in Romania din aproximativ 50 de state considerate de risc epidemiologic. continuă pe Antena3

NELU TATARU: Suntem pe un trend ascendent

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si secretarul de stat Raed Arafat sustin, luni seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la finalul reuniunii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). Nelu Tataru a anuntat ca pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat de infectare cu noul coronavirus decat al tarii noastre se impun o serie de reguli.

NELU TATARU: in acest moment sunt locuri la ATI, dar sunt capacitati maxime care pot fi atinse

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, intrebat daca sunt suficiente locuri in prezent la terapie intensiva in Bucuresti, ca in acest moment sunt locuri, insa ar putea fi atinsa capacitatea maxima, de aceea trebuie reanalizata situatia privind terapie intensiva, terapie intermediara si terapie acuta, scrie News.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Nelu Tataru a primit un rezultat negativ la testul pentru infectia cu noul coronavirus, a informat Ministerul Sanatatii in cursul serii de luni, informeaza Agerpres. Rezultatul testului RT-PCR pentru noul.

NELU TATARU: S-a evaluat capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aflat astazi, in judetul Iasi, el afirmand la finalul unei intalniri cu autoritatile locale si cu manageri unitatilor medicale, ca a fost evaluata capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri de Covid-19.

NELU TATARU: Daca respectam normele de prevenire, ar trebui sa stabilizam numarul cazurilor zilnice in jur de 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca daca cetatenii respecta normele de prevenire a infectarii cu noul coronavirus, atunci situatia s-ar putea stabiliza pe un plafon cu aproximativ 2. 000 de cazuri pe zi, dar daca aceste reguli nu vor fi respectate, atunci vom inregistra o crestere progresiva a numarului cazurilor de Covid-19 in urmatoarea perioada, potrivit News. ro.

Nelu Tataru, intrebat daca revenim la starea de urgenta: Acum nu avem aceasta perspectiva, dar haideti sa nu fortam un sistem sa vedem cat duce

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca, in acest moment, nu avem perspectiva revenirii la starea de urgenta sau la restrictiile drastice de la inceputul epidemiei de coronavirus. El a in.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, dupa ce locurile la ATI in Capitala au ajuns aproape de capacitatea maxima: Trebuie reanalizat tot ce inseamna terapie intensiva

Recorduri alarmante de decese si persoane internate la ATI, mari, anunta Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca ca trebuie reanalizat tot ce.

Nelu Tataru: Unii dintre noi nu au realizat ca portul unei masti poate sa ne aduca o stare de liniste si nu in situatia de a purta masca unui aparat de respirat Noi reguli impuse de autoritati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni seara la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii copiilor: Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire. Este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri

Ministrul Sanatatii a cerut parintilor sa colaboreze cu medicii de familie pentru a accelera vaccinarea copiilor prin Programul national de vaccinare. Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii.

Nelu Tataru, mesaj catre pelerini de Sfanta Parascheva: Sa evitam acele locuri aglomerate, in masura in care putem pastram niste precautii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis peleriniilor care vor participa la manifestarile legate de sarbatoarea Sfintei Parascheva, sa fie constienti de faptul ca vor merge in locuri aglomerate si sa isi ia masuri de precautie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )