Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vorbit in cadrul unei conferinte despre epidemia de rujeola din Romania, despre care spune ca pare a fi pornit de la o populatie de persoane nomade. El precizeaza ca tulpina virusului seamana cu cea care a afectat Italia sau Ungaria, dar nu se poate sti clar daca aceste lucruri au factori comun. continuă pe România Liberă

iNGRIJORATOR! Focarul de rujeola din Romania s-ar putea raspandi in tarile din spatiul Uniunii Europene

Focarul de rujeola din Romania s-ar putea raspandi si in tarile Uniunii Europene si in Spatiul Economic European SEE), a avertizat marti Centrul European pentru Prevenirea si Controlul.

Focarul de rujeola din Romania s-ar putea raspandi in spatiul UE

Focarul de rujeola care afecteaza Romania este posibil sa se raspandeasca in tarile din Uniunea Europeana UE) si Spatiul Economic European SEE), a avertizat marti, pe site-ul sau, Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Rujeola circula cu CORTU: Ministrul Sanatatii face APEL la vaccinare!

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca epidemia de rujeola numara la acest moment 3. 446 de cazuri, din care 17 de decese, in 37 de judete,.

Ministrul Sanatatii promite ca rezolva problema medicamentelor oncologice

Cinci preturi pentru medicamente oncologice pentru copii sunt in avizare juridica la Ministerul Sanatatii, iar pretul altor noua va fi stabilit dupa ce va fi modificat, luni, un ordin de ministru privind nevoiele speciale, a anuntat, vineri, ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Asta in contextul in care pacientii se plang ca aproximativ 20 de tratament lipsesc din spitale.

Ministrul Sanatatii, Dorel Bodog, a ramas blocat in liftul unui spital

Ministrul Sanatatii, Dorel Bodog, a ramas blocat in liftul Spitalului de Urgenta din Calarasi, in timpul unei vizite-fulger, informeaza Digi24. Controlul a inceput la Sectia de.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean de Urgenta, declasificat si aflat in criza de medici

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vine vineri, 10 martie, intr-o vizita de lucru la Spitalul Judetean de Urgena din Calarasi pentru a discuta cu autoritatile locale pentru scoaterea din criza a unitatii medicale.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, acuzat de ucidere din culpa. Gheorghe Borcean: Am actionat in disperare de cauza

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania este acuzat de malpraxis si ucidere din culpa, dupa decesul unei paciente la Spitalul Municipal din Caransebes. Doctorul Gheorghe Borcean a declarat pentru Romania Libera ca asteapta rezultatul anchetei, insa nu are ce sa-si reproseze pentru ca a actionat pentru salvarea vietii pacientei. Sotul femeii decedate solicita daune de un milion de euro.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Wolf Laszlo, directorul general adjunct al OTP Group, a declarat, cu putin timp in urma, ca, pe piata din Romania, sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic.

UDMR lanseaza cel mai dur atac facut de un partid din Romania: Discreditare sub masca anticoruptiei

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania sustine ca in tara noastra are loc un proces de discreditare a persoanelor, sub masca luptei anticoruptie, facand referire la faptul ca dosarul ANRP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1928 seconds )