Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Sanatatii, in vizita la spitalul de pe malul Borcei. Sorina Pintea s-a intalnit cu sefii de sectii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, in vizita la spitalul de pe malul Borcei. Sorina Pintea s-a intalnit cu sefii de sectii

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii s-a aflat sambata intr-o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. Dupa un tur al Unitatii de Primiri Urgente, aceasta, insotita de autoritati, a calcat pragul sectiei de pediatrie si pe cel al compartimentului pentru tratarea diabetului. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii: La Spitalul de Arsi, categoric a fost o greseala de management, dar poate nu voita(VIDEO)

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a vorbit joi seara, in cadrul Stirilor B1 TV, despre situatia de la Spitalul de arsi din Capitala, precizand ca la aceasta unitate medicala a fost facuta o greseala de.

Ministrul Sanatatii, prima reactie dupa crima de la spitalul din Slatina

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca in urma crimei de la Slatina, a decis sa trimita o echipa de control, pentru a cerceta cazul. Aceasta a mai spus ca personalul care se afla in spital in.

Ministrul Sanatatii, PRIMA REACTIE dupa CRIMA de la Spitalul Judetean: Cere masuri URGENTE

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a cerut Directiei de Sanatate Publica Olt si conducerii Spitalului Judetean Slatina sa ia toate masurile necesare ca sa nu fie afectata desfasurarea actului medical.

Ministrul Sanatatii: Salariile personalului medical au crescut pana la 172%. Acesti bani exista in buget si se vor acorda (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a vorbit joi seara in cadrul Stirilor B1 TV despre cresterile salariale din sanatate, catalogand aceste majorari drept o reparatie morala pentru angajatii din.

MINISTRUL SANATATII, vesti despre SOARTA medicilor de familie: Sunt si nemultumiri

Ministrul Sanptptii, Sorina Pintea, a precizat ca exista nemultumiri in randul medicilor de familie, in conditiile in care, cresterile salariale anuntate la inceputul lunii martie nu ii vizeaza pe.

Ministrul sanatatii din Zimbabwe SE PLANGE: Chinezii ne-au facut prezervative prea mici

David Parirenyatwa, ministrul Sanatatii dinZimbabwe, a atras atentia exportatorului chinez de prezervative din Zimbabwe ca acestea sunt prea mici pentru barbatii africani. Regiunea din sudul Africii.

Prezervativele din China sunt prea mici pentru barbatii din Zimbabwe, se plange ministrul sanatatii

O companie chineza de prezervative ia in calcul producerea mai multor marimi dupa ce un ministru african al sanatatii s-a plans ca produsele chinezesti sunt prea mici pentru barbatii din Zimbabwe,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )