Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un minor si un barbat din Alba arestati preventiv pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Un minor si un barbat din Alba arestati preventiv pentru tentativa de omor

Un minor de 17 ani si un barbat din Alba au fost arestati preventiv pentru infractiunea de tentativa de omor. Minorul a injunghiat un lat barbat, in timp ce a doua persoana arestata a lovit victima cu un topor in cap. continuă pe Adevărul

Fiul unui consilier local din Buzau, arestat preventiv pentru omor

Fiul unui consilier local dintr-o comuna din Buzau a fost arestat preventiv, marti, dupa ce ar fi accidentat mortal un cioban.

Barbat din Sebes, arestat preventiv pentru trafic de droguri. Avea o retea pentru distributie si consum de cannabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Alba Iulia si procurorii DIICOT au prins in flagrant delict un barbat care comercializa droguri de risc. in urma perchezitiei la domiciliul barbatului au fost ridicate 75 de grame de cannabis si 500 de grame de masa vegetala. Constantin Floca a fost arestat pentru 30 de zile.

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste.

Doi judecatori din Oradea, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Oradea au dispus efectuarea urmaririi penale fata de doi judecatori din cadrul Curtii de Apel Oradea, pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si favorizarea faptuitorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )