Libnet.ro
UNICEF

18:30

Minora din Romania, vanduta in Spania pentru maritis. Suma tranzactiei i-a socat pe politisti

Antena3 Antena3,
Minora din Romania, vanduta in Spania pentru maritis. Suma tranzactiei i-a socat pe politisti

Autoritatile spaniole au salvat o minora de origine romana pe care parintii voiau sa o vanda pentru casatorie. continuă pe Antena3

Cati bani intra in autostrazile din Romania, in 2021: suma a fost confirmata, ce se intampla cu ea

Noul ministru al Transporturilor incearca sa fie optimist in ceea ce priveste viitorul autostrazilor din Romania si detaliat proiectele pe 2021 impreuna cu suma ce urmeaza sa fie.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din .

Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania. Milioane de oameni trebuie sa faca asta

Noul an vine cu noi obligatii in privinta taxelor locale pentru proprietarii de autovehicule. Pentru a evita sa fie amendati, acestia trebuie sa respecte termenele de plata prevazute de lege. Pe de alta parte, soferii care sunt mai constiinciosi pot beneficia de unele reduceri la plata impozitului. Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania .

Piata de investitii imobiliare din Romania: la pretul corect exista lichiditate pentru aproape orice produs

Piata de investitii imobiliare din Romania este estimata la 900 milioane de euro anul trecut, in crestere cu 30% fata de nivelul inregistrat in 2019 694 milioane de euro), fiind singura tara din regiune care a inregistrat un trend ascendent. Totodata, numarul tranzactiilor a scazut, prin urmare valoarea medie a tranzactiei a crescut cu aproape 57% la 36 milioane de euro, de la 23 milioane de euro in 2019, potrivit unui comunicat de presa al JLL.

Un doctor celebru din Romania a dat verdictul despre ivermectina. Este folositor sau nu pentru covid?

Un doctor celebru din Romania vine cu detalii despre celebrul medicament prezentat ca fiind o descoperire minune ivermectina. Este folositor sau nu? Dezbaterea dintre un medic generalist si un medic veterinar. Este sau nu ivermectina medicamentul minune in lupta cu COVID-19? Parerea specialistului Doctorul Adrian Marinescu a fost prezent astazi la emisiunea Vorbeste Lumea, .

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista. Ce se intampla azi in tara

Astazi, pensionari care sunt afiliati la trei mari organizatii, participa la doua mitinguri, respectiv unul in fata Administratiei Prezidentiale, dar si in fata sediului Guvernului, pentru a protesta deoarece pensiile nu le-au fost majorate cu 40%. Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista Mentionam ca actiunile de protest sunt organizate de catre Federatia Nationala .

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

De ce a plecat Ioan Niculae din Romania, de fapt. Ce probleme grave de sanatate are

Se pare ca greutatile nu-i iarta nici pe oamenii de afaceri cu foarte multi bani. Unul dintre cei mai cunoscuti milionari din Romania este Ioan Niculae, care s-ar parea ca are unele probleme de sanatate. De ce a plecat Ioan Niculae din Romania. Ce probleme de sanatate are in luna noiembrie, omul de afaceri si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )