Libnet.ro
UNICEF

00:07

Minorul operat de apendicita a murit din cauza unei embolii pulmonare. Cauza a fost stabilita de o comisie

Adevărul Adevărul,
Minorul operat de apendicita a murit din cauza unei embolii pulmonare. Cauza a fost stabilita de o comisie

Decesul baiatului operat de apendicita la sfarsitul anului trecut la SJU Targoviste, externat si internat din nou cu complicatii si diagnosticat ulterior cu pneumopatie a fost cauzat de o embolie pulmonara, conform raportului medico-legal. continuă pe Adevărul

Minorul operat de apendicita a murit din cauza unei embolii pulmonare. Cauza a fost stabilita de o comisie de ancheta

Decesul baiatului operat de apendicita la sfarsitul anului trecut la SJU Targoviste, externat si internat din nou cu complicatii si diagnosticat ulterior cu pneumopatie a fost cauzat de o embolie pulmonara, conform raportului medico-legal.

O femeie a murit din cauza unei bacterii rezistente la toate antibioticele aprobate in SUA

O femeie infectata cu o bacterie rezistenta la aproape toate antibioticele existente a murit in Statele Unite ale Americii, au anuntat vineri Centrele de control si prevenire a maladiilor Centers for Disease Control and Prevention, CDC), suscitand noi temeri cu privire la raspandirea acestor agenti patogeni mutanti .

Alimentarea cu apa rece, intrerupta sambata in majoritatea cartierelor din Sectorul 1 al Capitalei, din cauza unei defectiuni la retea

Alimentarea cu apa rece a fost intrerupta, sambata dimineata, in majoritatea cartierelor Sectorului 1 al Capitalei, din cauza unei defectiuni la retea, anunta Agerpres, citand un comunicat al Primariei Sectorului 1.

Delia, luata la misto de un cantaret celebru din cauza unei fotografii in costum de baie (FOTO)

Delia a fugit de iarna grea din Romania si se relaxeaza pe plajele insorite din Thailanda, alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu. Cu toate ca se afla la mare departare de casa, Delia nu isi.

UNHCR acuza tarile europene de maltratarea migrantilor de pe ruta balcanica. Pana la cinci persoane au murit din cauza gerului

Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati UNHCR) a lansat, vineri, un apel pentru ca tarile europene sa-i sprijine pe migrantii care risca sa moara de hipotermie in conditii de ger si viscol.

A fost descoperita o BACTERIE REZISTENTA la TOATE ANTIBIOTICELE disponibile pe piata din SUA: O femeie a murit din cauza ei

O femeie din Statele Unite a fost ucisa de o bacterie care s-a dovedit a fi rezistenta la toate antibioticele disponibile pe piata din SUA. 26 de antibiotice au fost testate fara succes pe femeia de 70 de.

Declaratii SOCANTE ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: in zece ani vom fi cu totii MUSULMANI din cauza PROSTIEI noastre

Declaratii uluitoare din partea unei figuri importante a Bisericii Catolice. Arhiepiscopul italian, monseniorul Carlo Liberati, avertizeaza ca in curand tara sa va fi una musulmana, din cauza.

Sute de oameni in frig, din cauza unei conducte sparte in cartierul Valea Rosie

Pe un ger nasprasnic, de -12 grade Celsius, sute de craiovenii si-au petrecut noaptea cu caloriferele reci. O conducta s-a spart din cauza frigului in cartierul valea Rosie.

MISIUNE DE SALVARE in Semenic: Un autocar in care se aflau 42 de copii, blocat DIN CAUZA ZAPEZII. A fost nevoie de intrventia JANDARMILOR MONTANI(VIDEO)

42 de copii au fost salvati dintre nameti de jandarmii montani. Copii se aflau intr-un autocar si aveau ca destinatie statiunea Semenic. Din cauza zapezii insa, autovehicolul s-a blocat. Toti copiii.

Cardul de sanatate nu functioneaza din cauza unor probleme tehnice la sistemul informatic. Serviciile medicale sunt eliberate in regim off-line

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate a cardului de sanatate nu functioneaza, luni, din cauza unor probleme tehnice. Serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale pot fi eliberate in regim off-line.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )