Libnet.ro
UNICEF

13:00

A mintit ca are cancer. Este incredibil motivul pentru care a facut acest lucru

Antena3 Antena3,
A mintit ca are cancer. Este incredibil motivul pentru care a facut acest lucru

O femeie din Montreal a mintit pe toata lumea ca va muri de cancer cerebral. Ca sa fie si mai credibila, Ghyslaine Piette s-a ras pe cap si i-a impresionat pe internauti, care s-au grabit sa doneze bani, ca sa o ajute. continuă pe Antena3

Versiunea secreta de WhatsApp a alertat utilizatorii. Motivul pentru care nu trebuie sa o instalezi

O noua escrocherie ii tinteste pe utilizatorii de WhatsApp. Daca esti invitat sa treci la o versiune premium pentru WhatsApp, nu te lasa pacalit. O noua escrocherie incearca sa-i pacaleasca pe utilizatorii.

A postat un singur cuvant pe Facebook si a fost imediat arestata! Motivul pentru care risca 15 ani de inchisoare aceasta femeie

O femeie, mama a unui lider activist, risca pana la 15 ani de inchisoare dupa ce a postat un singur cuvant pe Facebook. Partnaree Chankj, 40 de ani, a fost arestata de autoritatile din Thailanda dupa ce nu a sters un.

Atacul insectelor! 20.000 de albine au urmarit o masina timp de doua zile. Motivul este incredibil

Scene horror in Tara Galiilor. 000 de albine au urmarit o masina timp de doua zile. Motivul este de-a dreptul incredibil.

Leonardo DiCaprio, criticat dur de activistii pentru protectia mediului. Motivul reprosurilor este incredibil

Cunoscutul actor Leonardo DiCaprio a intrat din nou in atentia presei, dupa ce activistii pentru protectia mediului au adus mai multe acuze la adresa sa. Starul de cinema este acuzat de ipocrizie din cauza.

Geanina Ilies, apel disperat pentru o prietena: Are cancer de stomac

Momente grele pentru Geanina Ilies. Vedeta Observatorului de la Antena 1 s-a mobilizat pentru a-si ajuta o prietena care a primit un diagnostic crunt: cancer de stomac in stare avansata.

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, are cancer cerebral terminal

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, una dintre cele mai influente din tara din ultimii ani, sufera de cancer cerebral terminal.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Canada, Gord Downie, are cancer in stadiu terminal

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, una dintre cele mai influente din tara din ultimii ani, sufera de cancer cerebral terminal, a informat marti grupul citat de EFE. The Tragically Hip a.

O brazilianca il poate face invidios si pe Ronaldo. Ce face tanara este incredibil (VIDEO)

O brazilianca a devenit celebra in tara sa datorita unui lucru rar intalnit la o femeie. Aceasta este invitata deseori in emisuni in urma carora isi promoveaza.

Jocurile Olimpice: Maria Sharapova a fost integrata in selectionata olimpica rusa de tenis, desi este suspendata provizoriu pentru dopaj

Maria Sharapova a fost inclusa in echipa rusa care va participa la probele de tenis la Jocurile Olimpice, desi aceasta este in mijlocul unui scandal de dopaj si este suspendata provizoriu de cand.

7 argumente pentru care ar fi bine, zicem noi, sa mergi la ICEEfest *

Se intampla la Bucuresti. ICEEfest este cel mai amplu si divers festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est: economisesti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )