Libnet.ro
UNICEF

23:45

Minune intr-un sat din judetul Vaslui: O icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza de cateva saptamani (VIDEO)

B1 B1,
Minune intr-un sat din judetul Vaslui: O icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza de cateva saptamani (VIDEO)

Locuitorii unui sat din judetul Vaslui sunt convinsi ca asist zilnic la o minunie. Oamenii spun ca o icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop lacrimeaza de saptamani bune,. continuă pe B1

Minune intr-un sat din judetul Vaslui: O icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza de cateva saptamani

Locuitorii unui sat din judetul Vaslui sunt convinsi ca asist zilnic la o minunie. Oamenii spun ca o icoana a parintelui Arsenie Boca, adusa de la manastirea Prislop lacrimeaza de saptamani bune,.

FOTO Miracol intr-un sat din Vaslui. O icoana cu parintele Arsenie Boca lacrimeaza de mai multe zile

O icoana cu parintelui Arsenie Boca, adusa de la Prislop de un localnic din comuna vasluiana Puscasi, lacrimeaza neincetat de cateva saptamani. Oamenii din zona cred ca se afla in fata unei minuni.

Minor de 9 ani din judetul Vaslui violat de un baiat de 13 ani. Totul s-a intamplat sub privirile unui copil de 5 ani

Un baiat in varsta de 9 ani din localitatea vasluiana Teisoru Puscasi) a fost obligat de un baiat de 13 ani sa intretina relatii sexuale, fiind amenintat cu acte de violenta. Atat politistii cat si reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au demarat o ancheta.

Cruzime fara margini intr-un sat din Hunedoara: un localnic este acuzat ca impusca animelele vecinilor

Cainele unei familii din satul hunedorean Boholt a fost impuscat de un vecin al acesteia, dupa ce iesise in strada. Incidentul i-a socat pe oamenii din sat, care sustin ca nu este prima data cand animalele sunt luate la tinta cu armele cu aer comprimat.

Un sat din Romania, promovat in Financial Times: Oamenii impletesc darurile civilizatiei cu un stil de viata arhaic, pastoral

Satul Magura din judetul Brasov si cei 400 de locuitori ai sai au ajuns in publicatia britanica Financial Times, prin intermediul jurnalistei Arabella McIntyre-Brown, relateaza ZF. ro. Cand a vizitat prima.

Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

O noua campanie pe IndieGoGo vrea sa va aduca un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui sa-l jucati cand sunteti singuri acasa. Night Terror ar putea fi cel mai infricosator joc care a aparut vreodata pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companiide finantare sociala pe cunoscuta platforma [] Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Yanis Varoufakis si sotia sa au fost atacati intr-un restaurant din Atena

Ministrul grec al Finantelor Yanis Varoufakis si sotia sa, artista Danae Stratou, au fost atacati de anarhisti in timp ce serveau cina intr-un restaurant din centrul Atenei, relateaza ziarul Ekathimerini,.

Hot surprins de camerele de supraveghere, intr-un magazin din Buzau

Un barbat a reusit sa fure 2. 000 de lei dintr-o casa de marcat, intr-un magazin din Buzau. Camerele de supravghere au suprins momentul in care barbatul, de fata cu alti clienti reuseste sa sustraga.

Scene de groaza intr-o familie din Vaslui: Un tata a obligat-o pe fiica cea mare sa filmeze cand isi tortureaza celalalt copil (VIDEO)

Un tata din Vaslui a vrut sa fie filmat in timp ce isi tortureaza fetele. Le ameninta cu moartea si le bate crunt, iar pe fiul cel mic il obliga sa priveasca intreaga scena. Fetele au reusit sa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )