Libnet.ro
UNICEF

23:16

Yanis Varoufakis si sotia sa au fost atacati intr-un restaurant din Atena

Antena3 Antena3,
Yanis Varoufakis si sotia sa au fost atacati intr-un restaurant din Atena

Ministrul grec al Finantelor Yanis Varoufakis si sotia sa, artista Danae Stratou, au fost atacati de anarhisti in timp ce serveau cina intr-un restaurant din centrul Atenei, relateaza ziarul Ekathimerini,. continuă pe Antena3

Ministrul grec de Finante Yanis Varoufakis si sotia, atacati de anarhisti intr-un restaurant din Atena

Ministrul grec al Finantelor Yanis Varoufakis si sotia sa, artista Danae Stratou, au fost atacati de anarhisti in timp ce luau cina intr-un restaurant din centrul Atenei, relateaza ziarul Ekathimerini.

Ministrul elen de finante, Varoufakis, atacat de anarhisti la un restaurant

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a fost atacat marti seara de un grup de presupusi anarhisti, care au aruncat cu obiecte din sticla in directia sa, in timp ce lua masa cu sotia sa si un prieten la un restaurant din centrul Atenei, relateaza Reuters si DPA.

Un copil de 11 ani a fost injunghiat intr-o statie de autobuz

Un copil de 11 ania fost injunghiat in urma unei incaierari intr-o statie de autobuz din zona Garii Craiova. Baiatul a fost transportat la Spitalul Judetean din Craiova.

VIDEO Un ceas cu o cifra romana scrisa diferit a fost montat intr-un parc buzoian. Autoritatile cred ca este o eroare

Un ceas public instalat intr-un parc din Buzau a devenit celebru peste noapte. Si asta datorita orele afisate, toate in cifre romane, cu o singura exceptie, ora 4, inscriptionata cu patru linii. Un astfel de ceas mai exista si in Gara din Caracal, orasul minunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )