Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scene de groaza intr-o familie din Vaslui: Un tata a obligat-o pe fiica cea mare sa filmeze cand isi tortureaza celalalt copil (VIDEO)

B1 B1,
Scene de groaza intr-o familie din Vaslui: Un tata a obligat-o pe fiica cea mare sa filmeze cand isi tortureaza celalalt copil (VIDEO)

Un tata din Vaslui a vrut sa fie filmat in timp ce isi tortureaza fetele. Le ameninta cu moartea si le bate crunt, iar pe fiul cel mic il obliga sa priveasca intreaga scena. Fetele au reusit sa. continuă pe B1

Yanis Varoufakis si sotia sa au fost atacati intr-un restaurant din Atena

Ministrul grec al Finantelor Yanis Varoufakis si sotia sa, artista Danae Stratou, au fost atacati de anarhisti in timp ce serveau cina intr-un restaurant din centrul Atenei, relateaza ziarul Ekathimerini,.

Hot surprins de camerele de supraveghere, intr-un magazin din Buzau

Un barbat a reusit sa fure 2. 000 de lei dintr-o casa de marcat, intr-un magazin din Buzau. Camerele de supravghere au suprins momentul in care barbatul, de fata cu alti clienti reuseste sa sustraga.

Spitalele din Vaslui si-au cumparat cititoare de carduri. Cat au cheltuit

Toate cele trei spitale din judetul Vaslui si-au cumparat cititoare de carduri de sanatate pentru toate sectiile unitatilor medicale, achizitiile fiind facute de pe site-ul SEAP, iar costul mediu al unui singur aparat fiind de 200 de lei, potrivit Mediafax.

Extraterestrii intr-un sat din Bistrita: Oamenii sunt convinsi ca localitatea a fost vizitata de OZN-uri

Oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestii deoarece pe o pasune au aparut patru cercuri mai inchise la culoare. Nimeni nu gaseste nicio explicatie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )