Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mircea Badea, despre conspiratia usilor: Asta nou e mai dibaci! Nu l-au prins oamenii iscusiti

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre conspiratia usilor: Asta nou e mai dibaci! Nu l-au prins oamenii iscusiti

Cel mai recent caz al ursului care a ucis ieri un un porc si o vaca a fost abordat luni seara, de Mircea Badea, acesta apreciind ca animalul acesta este mai dibaci spre deosebire de fratii lui care au fost deja. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre conspiratia ursilor: Asta nou e mai dibaci! Nu l-au prins oamenii iscusiti

Cel mai recent caz al ursului care a ucis ieri un un porc si o vaca a fost abordat luni seara, de Mircea Badea, acesta apreciind ca animalul acesta este mai dibaci spre deosebire de fratii lui care au fost deja.

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )