Libnet.ro
UNICEF

09:47

Mircea Badea: SRI poate orice in tara asta. Are absolut toate parghiile

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: SRI poate orice in tara asta. Are absolut toate parghiile

Elena Udrea face dezvaluiri explozive in incercarea de a-si salva pielea. Protejata fostului presedinte a depus o plangere pe numele lui Florian Coldea, directorul interimar al SRI si spune ca Dorin Cocos. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importanta seara din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important ca DNA este divizia penala a SRI

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ca aceasta este cea mai importanta seara.

Mircea Badea: E foarte bine ca a demisionat Maior, sper ca interimatul lui Coldea sa nu dureze mult

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, demisia lui George Maior din fruntea SRI. Realizatorul emisiunii in gura presei a explicat ca este un pas.

Mircea Badea: Aplombul justitiei independente depinde de schimbarile de regim. Asta nu e justitie independenta

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, evenimentele principale ale zilei de joi, respectiv urmarirea penala pe numele Elen.

Ce sfaturi are Mircea Badea pentru cei care tin regim vegetarian

Mircea Badea a fost atras de un titlu de pe prima pagina a Jurnalului National, despre cum sa slabim cu regimul vegetarian. Cu mentiunea ca nu este nici doctor si nici nutritionist, Mircea Badea si-a permis.

Mircea Badea: Ti-ar fi dat prin cap ca nevasta lui Cocos a beneficiat de spagile luate de Cocos? Foarte tari astia de la DNA, s-au prins

Mircea Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, stirea care a luat prin surprindere pe multa lume, anchetarea Elenei Udrea. Realizatorul Antena 3 a vorbit si despre modul in care a fost.

Mircea Badea: Justitia independenta a descoperit acum elemente despre care noi vorbim de 4 ani

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, joi, in cadrul emisiunii 100 de minute, ca exista un nou val de admiratie pentru justitia independenta. E acum un val de.

Mircea Badea, despre divele de Facebook: Printesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap

Mircea Badea a continuat, miercuri, sa exploreze cea mai populara retea de socializare. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit din nou despre femei pe Facebook, identificand o noua specie de utilizator.

Mircea Badea: DNA este o gasca de ciomagari la ordinul lui Basescu

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca DNA este gasca de ciomagari la ordinul lui.

Mircea Badea: Oamenii vor sa constate ce se intampla cu Serviciul. Eu zic ca Serviciul e bine

O sedinta de urgenta va avea loc maine la comisia de control a SRI pentru a analiza situatia Serviciului dupa demisia lui George Maior. Maine la ora 12. 00 se va inregistra la Camera Deputatilor demisia lui.

Partenerul lui Mergea, dupa victoria istorica in fata fratilor Bryan: Tipul asta are factorul X

Australian Open 2015 se profileaza a fi un Grand Slam cu potential istoric pentru romani. inainte de Simona, o prima semifinala romaneasca a devenit certitudine azi, dupa ce cei doi titulari ai echipei de Cupa Davis au castigat in optimi, ceea ce inseamna ca se vor intalni in sferturi, iar Romania are deja asigurat un semifinalist. Oricare dintre cele doua echipe poate emite acum pretentii serioase la a duce traseul pana la capat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )