Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mircea Badea: De unde are Giumbix bani de atatia avocati? Despagubirile cerute de el n-au nimic de a face cu legea si dreptatea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: De unde are Giumbix bani de atatia avocati? Despagubirile cerute de el n-au nimic de a face cu legea si dreptatea

Mircea Badea afirma ca Giumbix ii cere daune morale in valore de 40. 000 de euro. Giumbix imi cere mie 40. 000 de euro. Astazi s-a judecat in sfarsit pe fond si instanta a ramas in pronuntare. O sa aflu dac. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Orice socoteala am face, Basescu nu trebuia sa mai fie pe functie acum

Din orice punct de vedere si orice socoteala am face, . ) Basescu nu trebuia sa mai fie pe functie acum, a afirmat Mircea Badea, joi seara, la Citizen Badea de la 100 de minute. Realizatorul emisiunii.

Mircea Badea: Pai Traian Basescu vorbeste de conflict de interese? El e definitia conflictului de interese

Mircea Badea a comentat indignat declaratiile de miercuri ale presedintelui Traian Basescu, referitoare la conflictul de interese, jurnalistul spunand ca insusi seful statului este declaratia conflictului de.

Mircea Badea vine cu o alta replica la Pufulica: ursuloiul Pufuloiul pe steroizi

Mircea Badea l-a prezentat miercuri, in emisiune, pe prietenul ursuloiul Pufuloiul pe steroizi, dupa ce, cu o zi in urma, l-a avut ca invitat pe ursuloiul Pufuloiul. Pufuloiul si Pufuloiul pe steroizi vin.

Mircea Badea: S-au scandalizat institutiile europene dupa modificarea Codului penal. in vara, au zis ca nu le intereseaza cele 7,4 milioane de romani

Mircea Badea a spus, miercuri, ca se astepta ca institutiile europene sa se scandalizeze dupa incercarea de modificare a Codului penal, adaugand ca si noi ar trebui sa ne aratam acum indiferenti, asa cum.

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scosi din Codul Penal e o minciuna mai mare decat pixelul albastru

Mircea Badea a comentat, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei unele titluri aparute in presa, legate de modificarile propuse pentru Codul Penal. Trebuie sa fii exagerat de orice ca sa dai acest.

Mircea Badea: Vad ca e o revitalizare a nazismului in societatea noastra

Mircea Badea a comentat, marti seara, pe marginea scandalului declansat de colindul antisemit difuzat de postul public de televiziune. Eu nu am absolut nicio asteptare de la institutiile statului. insa, de data.

Pufuloiul, raspunsul lui Mircea Badea la Pufulica de la TVR 3

Mircea Badea a ironizat televiziunea publica, care a relansat postul TVR 3 prin prezentarea ca mascota a unei oi de plus, Pufulica. Faceti cunostinta cu Pufuloiul, ursul nostru. Noi, cand ne enervam sau avem.

Mircea Badea: Comisia parlamentara trebuie sa stabileasca daca Basescu si-a folosit influenta pentru acordarea creditului

Dupa ce luni si-a inceput activitatea Comisia parlamentara de ancheta a CEC, Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii in Gura Presei, discutiile ce au avut loc in spatele usilor inchise.

Mii de sud-africani, la stadionul unde are loc ceremonia in memoria lui Nelson Mandela: Programul oficial al manifestarii

Mii de sud-africani si straini se indreptau, marti dimineata, spre stadionul Soccer City din Soweto, unde are loc ceremonia de adio organizata in memoria fostului presedinte Nelson Mandela, care a decedat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )