Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Mircea Diaconu, cursa nebuna pentru semnaturi. Actorul mai are nevoie de 15.000 de iscalituri

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, cursa nebuna pentru semnaturi. Actorul mai are nevoie de 15.000 de iscalituri

Actorul Mircea Diaconu mai are nevoie de cel putin 15. 000 de semnaturi pana maine, pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare, iar fiica sa crede ca acest lucru este posibil cu ajutorul. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, cursa nebuna pentru semnaturi. Actorul mai are nevoie de 15.000 de semnaturi

Actorul Mircea Diaconu mai are nevoie de cel putin 15. 000 de semnaturi pana maine, pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare. Astfel, pana acum el a strans 85. 000 de semnaturi,.

Felix Rache il sprijina pe Mircea Diaconu: Actorul care a avut buletin de Bucuresti, merita sa aiba si buletin de vot de Bruxelles

Mircea Diaconu mai are la dispozitie doua zile pentru a strange semnaturile necesare pentru a se inscrie in cursa pentru europarlamentare. Mircea Diaconu are nevoie de o suta de mii de semnaturi, dar a fost.

Ce vor regizorii din spatele lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru a candida la europarlamentarele din 25 mai ca independent, desi instanta i-a interzis sa ocupe functii pana in 2015. Actorul este sprijnit public de Dan Voiculescu si Victor Ponta. Citeste si: Teatrul Nottara, transformat in sediu de campanie Mircea Diaconu incearca sa adune 100. 000 de semnaturi, pana miercuri, pentru a-si depune candidatura ca independent la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Actorul a instalat un punct chiar in fata .

Mircea Diaconu: Vreau sa ajung la o procedura rapida sa vad daca sunt un monstru si trebuie sa mi se taie drepturile civile in tara asta

Mircea Diaconu mai are la dispozitie doua zile pentru a strange semnaturile necesare pentru a se inscrie in cursa pentru europarlamentare. Mircea Diaconu are nevoie de o suta de mii de semnaturi, dar a fost placu.

Mircea Diaconu, la QA. Mi se pare un stat normal acela in care cetateanul este egal cu statul

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa nebuna in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile,.

Mesajul Elenei Basescu pentru Mircea Diaconu: Asa arata 140.000 de semnaturi!

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena, a publicat pe Facebook o fotografie insotita de un mesaj adresat actorului Mircea Diaconu, care in prezent strange semnaturi pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai.

Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Sute de pensionari au venit vineri sa semneze pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la chemarea Antena 3, in anumite momente fiind chiar mici cozi la punctele unde se strang semnaturi. Sustinatorii, majoritatea pensionari, nu au fost interesati de faptul ca exista o sentinta judecatoreasca care ii interzice lui Diaconu sa fie numit intr-o functie publica. Cei care au semnat sunt de parere ca Diaconu este un actor bun, un om corect si care le poate reprezenta interesele la Parlamentul European. O femeie chiar a izbucnit in plans, suparata fiind de starea in care a ajuns Romania si vazand un viitor mai bun cu Mircea Diaconu. Citeste si: Este Voiculescu mai tare ca justitia?.

Mircea Diaconu, la Punctul de intalnire: Nu admit ca ceva sau cineva sa-mi taie drepturile cetatenesti

Maestrul Mircea Diaconu vorbeste in emisiunea Punctul de intalnire despre misiunea sa de a aduna 100. 000 de semnaturi pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. Mircea Diaconu a declarat ca este.

Mircea Diaconu, la QA. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu tara mea

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile, 100.

Zeci de mii de romani au semnat pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Zeci de mii de romani au semnat deja pentru candidatura lui Mircea Diaconu ca independent la alegerile europarlamentare. Actorul are insa in continuare nevoie de sprijinul romanilor, pentru ca trebuie sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )