Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mircea Geoana, la Dincolo de stiri: Regele Mihai a purtat crucea neamului romanesc

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, la Dincolo de stiri: Regele Mihai a purtat crucea neamului romanesc

Senatorul Mircea Geoana a vorbit, la Dincolo de Stiri, despre nobletea cu care Regele Mihai si-a trait viata, viata pusa acum la incercare de o boala crunta. Nu ai cum sa nu simti demnitatea. continuă pe Antena3

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Regele Mihai I al Romaniei, intre exil si intoarcerea in tara - biografie

Regele Mihai I al Romaniei, care si-a anuntat miercuri retragerea din viata publica, a urcat pe tron prima oara dupa moartea bunicului sau Ferdinand si dupa renuntarea la tron a lui Carol al II-lea, casatorindu-se in 1948 cu Regina Ana a Romaniei cu care are si cinci fiice, potrivit agentiei Mediafax.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Regele Mihai 1: Un personaj care a marcat decisiv istoria Romaniei

Exista vesti pe care cand le afli ramai impietrit. Pentru mine, ca si pentru atatia altii, Regele Mihai 1 inseamna multe lucruri: povestirile din familie, minciunile din manualele oficiale, transmisiunile mesajelor de Anul Nou prin Radio Europa Libera. L-am intalnit cu cateva prilejuri, am stat indelung de vorba, prin 1988, aici, langa Washington. Erau prezenti Andrei Brezianu de la Vocea Americii si Nestor Ratesh de la Europa Libera. Am fost frapat de prospetimea si calmul judecatilor sale politice, de absenta oricarei urme de radicalism vindicativ.

Unde s-a retras regele Mihai! Locuieste cu familia intr-o casa cocheta dintr-o localitate micuta din Elvetia! Ascunsa printre copaci

Regele Mihai s-a retras in preajma Sarbatorilor la resedinta sa din Elvetia, aflata intr-un loc izolat, departe de lume. Regele Mihai locuieste la Aubonne de la inceputul anilor 2000, dupa ce a parasit resedinta clasica.

Regele Mihai: intai gonit, apoi primit cu bratele deschise. Cand s-au rupt legaturile dintre Casa Regala si Presedintie

Presedintii de dupa Revolutie au avut atitudini diferite fata de regele Mihai. Dupa ce de doua ori nu i-a permis sa intre in tara, Ion Iliescu a declarat ca regreta atitudinea pe care a avut-o fata de.

Drama actorului Vladimir Gaitan: Sufar de aceeasi boala ca Regele Mihai

Actorul Vladimir Gaitan sufera de aceeasi boala ca Regele Mihai si spune ca ar vrea sa-i dea din putina sanatate pe care o are, daca ar fi posibil. Regele Mihai este pentru mine un mare simbol, regret din.

Regele Mihai se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a transmis astazi Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Regele Mihai, internat de cinci zile, se afla intr-o stare de slabiciune fizica accentuata

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a comunicat, vineri, Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Nicio zi Regele Mihai nu a uitat Romania, dar romanii n-au stiut sa aprecieze revenirea Familiei Regale in tara

Familia Regala ne prezinta cu o transparenta exemplara in momentul de fata starea de sanatate a Regelui Mihai. Unii au inceput sa critice, altii sa speculeze, sa abereze. ii ignoram. Ori prezentarea diagnosticului medical si precizarea ca Regele Mihai a fost supus unei operatii chirurgicale la 94 de ani) alaturi de faptul ca urmeaza un tratament complex si solicitant ne-a ingrijorat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )