Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mircea Geoana la Galati: Romania trebuie sa devina un stat pivot, intre Estul si Vestul Europei

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana la Galati: Romania trebuie sa devina un stat pivot, intre Estul si Vestul Europei

Inaltul reprezentant al Guvernului Romaniei pentru proiecte economice strategice si diplomatie publica, senatorul Mircea Geoana, a declarat vineri, la Galati, ca Romania are oportunitatea de a deveni dintr-un stat de frontiera unul pivot intre Est si Vest in urma ultimelor evenimente din Ucraina, Republica Moldova si Georgia. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana discuta la Galati despreconsolidarea relatiilor dintre Romania si Ucraina

Institutia Prefectului judetul Galati gazduieste vineri o dezbatere care va fi condusa de domnul Mircea Geoana, inaltul reprezentant al Guvernului Romaniei pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, alaturi de Excelenta Sa, domnul Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la Bucuresti.

Mircea Geoana: NATO, SUA si Europa nu au interesul sa intre intr-o forma de razboi rece cu Federatia Rusa

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a afirmat, marti, ca NATO, Statele UNite si Europa nu au interesul de a intra intr-o forma de nou razboi rece cu Federatia Rusa, relateaza Mediafax. E adevarat ca.

Antonescu: Clasa politica din Romania trebuie sa dea dovada de coeziune.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Romania trebuie sa demonstreze partenerilor internationali ca este o tara stabila in aceasta perioada de criza. Suntem poate in cel mai delicat moment al relatiilor internationale din perioada de dupa Razboiul Rece. Gestul Kremlinului de astazi de a declara anexarea Crimeii, ca si o serie de alte declaratii foarte grave facute de presedintele rus, Vladimir Putin, schimba nu doar ordinea de drept in relatiile internationale, ci si toate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )