Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Geoana, la QA. Cea mai buna veste venita de la Summitul NATO de la Varsovia

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, la QA. Cea mai buna veste venita de la Summitul NATO de la Varsovia

Mircea Geoana a comentat, la QA, de la Antena 3, deciziile luate la nivel inalt la Summitul NATO de la Varsovia, aratand ca cea mai buna veste venita de acolo este incheierea unui acord de pa. continuă pe Antena3

Cardul european de sanatate vs. asigurarea medicala. Care e cea mai buna alegere pentru concediu

Romanii care vor sa plece in strainatate au doua posibilitati pentru a se asigura din punct de vedere medical atunci cand isi fac concediul in strainatate: cardul european de asigurari, pe care il pot obtine doar cei care isi platesc contributia la.

Supa de porumb. Cea mai buna reteta a verii

De cate ori prepar aceasta supa de porumb simt ca in sfarsit e vara. Aceasta supa este uimitoare, dar cheia este porumbul de buna calitate, pentru ca aroma este cea mai importanta parte a acestei retete a verii. Evita sa folosesti porumb congelat.

Cea mai buna friptura picanta cu rozmarin

Am pregatit pentru voi o reteta absolut delicioasa de friptura picanta cu rozmarin. Ai nevoie de mai mult timp pentru a o prepara, pentru ca aceasta carne trebuie sa fie frageda, dar, rezultatul final merita cu prisosinta intreaga osteneala.

Mircea Geoana, despre ce urmeaza dupa alegerile parlamentare: Nu cred ca are cineva potential astazi sa faca peste 40%. Sunt doua partide importante care vor face in zona aceasta de scor

Senatorul Mircea Geoana a vorbit, la dcnews, despre ce urmeaza dupa alegerile parlamentare, precizand ca niciun partid politic nu ar avea potentialul de a obtine un scor de peste 40%. Orice e.

Mircea Geoana, mutare neasteptata pe scena politica

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, fost PSD-ist, este in carti pentru a deveni vicepresedinte al PNL. Informatia a fost dezvaluita de Radu Tudor, miercuri, la emisiunea.

Mircea Geoana, miscare neasteptata pe scena politica

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, fost PSD-ist, este in carti pentru a deveni vicepresedinte al PNL. Informatia a fost dezvaluita de Radu Tudor, miercuri, la emisiunea.

Cardul european de sanatate vs. asigurarea medicala. Care e cea mai buna alegere pentru concediu

Romanii care vor sa plece in strainatate au doua posibilitati pentru a se asigura din punct de vedere medical atunci cand isi fac concediul in strainatate: cardul european de asigurari, pe care il pot obtine doar cei care isi platesc contributia la sanatate si asigurarea medicala.

Cea mai mare sarbatoare populara din Cluj are loc duminica la Crucea Iancului

Sarbatoarea Populara de la Crucea Iancului are loc duminica aceasta, incepand cu ora 10. 00, la Marisel Fantanele. La cea mai mare sarbatoare populara organizata in judetul Cluj sunt invitati atat artisti ai muzicii populare, cat si ansambluri folclorice.

Cea mai dementa cascadorie implica un avion, o motocicleta si mersul pe sfoara [VIDEO]

Majoritatea persoanelor ar face orice sa evite situatiile periculoase, dar unii oameni le cauta dinadins. Cea mai palpitanta acrobatie din ultima vreme a fost facuta cu o motocicleta, un avion si cu o sfoara suspendata pe care se face echilibristica. Cascadoria a fost realizata deMelissa Andrzejewski pilot cascador),Sketchy Andy Lewis expert in mersul pe sfoara) [].

Cea mai mare colonie de pinguini Chinstrap, amenintata de eruptia unui vulcan

Unul dintre vulcanii din mica insula Zavodovski a arhipelagului South Sandwich din Oceanul Antarctic este activ din martie 2016. Insula adaposteste peste un milion de pinguini Chinstrap Pygoscelis antarctica), cea mai mare colonie din lume a acestei specii, potrivit Institutului britanic de cercetari antarctice BAS), care luna trecuta a detectat un cutremur de mare magnitudine in apropiere. Cercetatorii au confirmat, prin satelit, existenta a doi vulcani in eruptie in arhipelag, unul la nord pe muntele Curry de pe insula Zavodovski) si altul la sud pe muntele Sourabaya de pe insula Bristol), relateaza cotidianul spaniol ABC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3312 seconds )