Libnet.ro
UNICEF

08:17

Mircea Lucescu si-a anuntat retragerea. Cand se va intampla acest lucru

B1 B1,
 Mircea Lucescu si-a anuntat retragerea. Cand se va intampla acest lucru

Mircea Lucescu a terminat vacanta pe care a avut-o dupa despartirea de Zenit si a decis sa preia echipa nationala a Turciei. Multi s-au intrebat cand se va retrage din fotbal, iar antrenorul a. continuă pe B1

Mircea Lucescu a anuntat momentul retragerii din fotbal

La 72 de ani, Mircea Lucescu tocmai a acceptat postul de selectioner al nationalei Turciei. Il Luce a anuntat ca acest contract va fi ultimul din cariera sa de antrenor. Am acceptat oferta.

Mircea Lucescu, banuit ca ar avea o maladie grava

Mircea Lucescu a fost prezentat miercuri ca selectioner al Turciei, insa presa turca vehiculeaza o informatie socanta despre starea sa de sanatate. inainte ca Lucescu sa fie prezentat, un.

Banuit ca sufera de o boala grea! Turcii au inceput deja atacurile la adresa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost prezentat ca selectioner al Turciei, dar va avea viata grea la Istanbul, unde nu toata lumea il priveste cu ochi buni.

Banuit ca sufera de o boala grea. Turcii au inceput deja atacurile la adresa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost prezentat ca selectioner al Turciei, dar va avea viata grea la Istanbul, unde nu toata lumea il priveste cu ochi buni.

Mircea Lucescu, glume despre Alzheimer la prezentarea oficiala pe banca nationalei Turciei

Mircea Lucescu, 72 de ani, a fost prezentat la nationala Turciei, dupa ce a semnat un contract pe 2 ani, cu o optiune de prelungire pe inca un an. La conferinta de presa, selectionerul roman a.

Mircea Lucescu a fost prezentat in Turcia. Care este marea sa incercare ca selectioner al nationalei Semilunei

Mircea Lucescu a fost prezentat azi ca selectioner al nationalei Turciei si le-a spus jurnalistilor ce intentioneza sa faca in perioada urmatoare.

Mircea Lucescu a fost prezentat la nationala Turciei: Daca se pune sub semnul intrebarii prezenta mea, pot sa plec imediat

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, vineri, la nationala Turciei, echipa despre care spune ca este intr-o situatie dificila, astfel ca a venit sa ajute. El a facut referiri si la cei care au criticat venirea sa, precizand ca poate pleca imediat daca este pusa sub semnul intrebarii prezenta sa, in contextul in care nu si-a inceput inca activitatea.

Pe cine vede Mircea Lucescu la nationala Romaniei: Ar putea sa dea foarte multe

Mircea Lucescu spune ca echipa nationala a Romaniei are nevoie de un antrenor tanar la conducere si avanseaza chiar un nume in aceasta directie.

Alberto Contador si-a anuntat retragerea din activitate dupa Turul Spaniei

Ciclistul spaniol Alberto Contador si-a anuntat retragerea dupa Turul Spaniei, ultima competitie la care va participa, in 19 august, la Nimes.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )