Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mirel Radoi, primele declaratii dupa debutul in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi, primele declaratii dupa debutul in Liga Campionilor

Mirel Radoi a facut primele declaratii dupa debutul cu succes din preliminariile Ligii Campionilor, 2-0 cu Trencin. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, reactie spectaculoasa dupa victoria Stelei in preliminariile Champions League

In prima repriza n-am jucat ceea ce ne-am propus. Ne-a fost teama si nu inteleg de ce. Noi avem mai multa experienta decit Trencin. Am incercat sa tinem mai mult de minge, dar o data cu intrarea celor.

Victor Ponta s-a enervat. Primele declaratii dupa iesirea de la DNA

Premierul Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei coalitiei, ca el este prim-ministrul si a fost invitat sa ia parte la sedinta, prezentandu-se disciplinat, dar a fost deranjat de intrebarile .

Mirel Radoi, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Totul despre debutul Stelei in noul sezon al cupelor europene

Dupa ce a reusit 11 calificari consecutive in grupele celor doua competitii continentale, echipa lui Mirel Radoi are acum o misiune extrem de dificila turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, campioana Slovaciei, AS Trencin, fiind o adversara redutabila.

Mirel Radoi stie ce-i lipseste Stelei dupa 0-0 cu Petrolul

Steaua nu a marcat niciun gol in primele doua meciuri oficiale cu Mirel Radoi pe banca tehnica, lucru recunoscut si de directorul sportiv al campioanei.

Gigi Becali merge cu Mirel Radoi pana in panzele albe: Nici daca se cutremura pamantul nu-l dau fara

Inceputul slab de sezon pentru Steaua a ridicat semne de intrebare cu privire la capacitatea lui Mirel Radoi de a indeplini obiectivele echipei bucurestene in acest sezon.

Steaua incepe in Liga Campionilor

Steaua incepe astazi, de la 21:30, traseul in Liga Campionilor. Echipa din Romania joaca primul meci in turul 2 preliminar, pe terenul celor de la Trencin Slovacia).

Programul meciurilor turului 2 preliminar din Liga Campionilor

Marti si miercuri se disputa meciurile turului 2 preliminar din Liga Campionilor, in afara partidei Trencin-Steaua pe afis mai fiind alte 16 intalniri. Vedeti mai jos programul acestora.

Avertisment dur pentru Mirel Radoi: Zboara!

Gica Craioveanu, fostul atacant al Universitatii Craiova si al nationalei, e convins ca Gigi Becali nu va avea rabdare cu Radoi daca Steaua va avea un inceput slab de sezon, scrie dolce-sport. ro. Nu stiu daca.

Primele declaratii ale lui Horia Tecau despre victoria de la Wimbledon: Mi-am indeplinit un vis

Tenismanul Horia Tecau a declarat, luni, la revenirea in Romania dupa ce a castigat titlul de dublu la Wimbledon, ca si-a indeplinit un vis si ca nici 20 de finale nu se compara cu obtinerea titlului.

Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

Steaua intalneste, marti, de la ora 21. 30, echipa slovaca AS Trencin in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Cele doua se vor duela pentru prima data in istoria lor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )