Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gigi Becali merge cu Mirel Radoi pana in panzele albe: Nici daca se cutremura pamantul nu-l dau fara

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali merge cu Mirel Radoi pana in panzele albe: Nici daca se cutremura pamantul nu-l dau fara

Inceputul slab de sezon pentru Steaua a ridicat semne de intrebare cu privire la capacitatea lui Mirel Radoi de a indeplini obiectivele echipei bucurestene in acest sezon. continuă pe Online Sport

Avertisment dur pentru Mirel Radoi: Zboara!

Gica Craioveanu, fostul atacant al Universitatii Craiova si al nationalei, e convins ca Gigi Becali nu va avea rabdare cu Radoi daca Steaua va avea un inceput slab de sezon, scrie dolce-sport. ro. Nu stiu daca.

Gigi Becali, atacat de un fost aliat: Piaza rea a Stelei e oierul pagubos

Chiar daca Steaua a castigat trei trofee interne din momentul in care patronul Gigi Becali a fost eliberat conditionat, jocul formatiei ros-albastre a lasat de dorit atat pe finalul sezonului precedent, cat si actuala stagiune, cand echipa antrenata de Mirel Radoi a pierdut Supercupa Romaniei si a debutat in Liga I cu o remiza alba in fata Petrolului Ploiesti.

Mirel Radoi, primele declaratii dupa debutul in Liga Campionilor

Mirel Radoi a facut primele declaratii dupa debutul cu succes din preliminariile Ligii Campionilor, 2-0 cu Trencin.

Mirel Radoi, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Totul despre debutul Stelei in noul sezon al cupelor europene

Dupa ce a reusit 11 calificari consecutive in grupele celor doua competitii continentale, echipa lui Mirel Radoi are acum o misiune extrem de dificila turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, campioana Slovaciei, AS Trencin, fiind o adversara redutabila.

Mirel Radoi stie ce-i lipseste Stelei dupa 0-0 cu Petrolul

Steaua nu a marcat niciun gol in primele doua meciuri oficiale cu Mirel Radoi pe banca tehnica, lucru recunoscut si de directorul sportiv al campioanei.

Gest incredibil facut de Gigi Becali

Marius a primit o inima noua de la francezi. Si, acum, un ajutor nesperat de la un roman. Gigi Becali. Omul de afaceri a decis sa il ajute. Pe Marius, medici cu suflet l-au inscris pe o lista de transplant in.

Steaua, batjocorita de Gigi Becali: campioana e intr-o situatie disperata cu 24 de ore inaintea debutului in Europa

Gigi Becali viseaza sa ia vreo 30 de milioane de euro prin patrunderea Stelei in grupele Ligii Campionilor, insa s-ar putea sa se aleaga cu zero euro din cauza zgarceniei de care da dovada.

Gigi Becali, aparitie de senzatie pe litoralul romanesc

Gigi Becali se bucura de libertate si sarbatoreste ca este un om liber pe litoral, in statiunea Mamaia, scrie spynews. ro. Dupa un an si zece luni de inchisoare la penitenciarul Balta Alba, latifundiarul din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )